Odpad! Diváci zhodnotili Zemanovo poselství na populárním filmovém webu

29.12.2013 6:30

Vánoční poselství prezidenta republiky se dočkalo zhodnocení i na populárním webu Česko-slovenské filmové databáze, CSFD.cz. Diváci Zemanovo vystoupení ohodnotili pouhými jedenácti procenty a v komentářích nešetřili ostrými slovy.

Odpad! Diváci zhodnotili Zemanovo poselství na populárním filmovém webu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Politici hodnotili vánoční poselství prezidenta Miloše Zemana jako smířlivé, ale bez výhledu do budoucna, odborníci pak poukázali na to, že většinu času prezident věnoval obhajobě svých politických činů v prvním roce prezidentství. Diváci hodnotící prezidentovo vystoupení na CSFD.cz nebyli ani zdaleka tak smířliví.

„Hodnocení: odpad! V poslední době využívám hlavně pro díla, jejichž samotná existence mě nějakým způsobem uráží či znepokojuje, takže tady mám jasno. A Miloš Zeman mi to svým uchopením sousloví `vánoční poselství` ve stylu `pochválíme se a jedeme dál` jenom ulehčuje. Kdyby to byl nějaký normální projev, v němž by nemluvil jen o sobě. Kdyby si alespoň v tom čase vánočním odpustil obhajobu jmenování nelegitimní vlády ohrožující podstatu parlamentní demokracie. Kdyby neměl potřebu zase trapně mluvit o kouření. V takovém případě bych existenci tohoto `pořadu` na ČSFD ignoroval, protože tu imho nemá co dělat. Ale když už ho sem někdo nahodil a Zeman mluvil, tak jak mluvil, tak oukej. Objektivně špatné naplnění názvu `vánoční poselství` subjektivně špatného prezidenta,“ napsal divák vystupující pod přezdívkou J*A*S*M.

Ve stejném duchu se nesla i další hodnocení. Lidé se shodli na tom, že pořad tohoto typu na web nepatří. Samotný projev byl prý sebestředný, s vánočním poselstvím neměl v zásadě nic společného a objevila se dokonce i úvaha o tom, zda si takový „komunistický hnus nezaslouží defenestraci“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…