Okamura ke Svátku práce: Učte děti pracovat, Soros a Bakala sice vydělali i bez práce, ale povaleči nás neuživí

01.05.2018 17:02

Česko dnes slaví nejen svátek zamilovaných, 1. máj, na tento den připadá zároveň i Svátek práce, tedy mezinárodní dělnický svátek, který se v tento den slaví už od roku 1890. A právě k této příležitosti se rozhodl šéf SPD Tomio Okamura připojit pár příhodných slov. „Přeji nám všem, abychom měli šanci dělat práci, která nás baví a kterou můžeme milovat,“ napsal v komentáři na svém profilu ParlamentníchListů.cz.

Okamura ke Svátku práce:  Učte děti pracovat, Soros a Bakala sice vydělali i bez práce, ale povaleči nás neuživí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

„Ať to zní sebevíc zprofanovaně – celá naše evropská, ale také asijská civilizace stojí na práci. Naše civilizace s prací a ochotou pracovat stojí i padá,“ míní předseda hnutí SPD Tomio Okamura, který se hned poté zaměřil na problém s důchody. „Jen hlupák si myslí, že tyto problémy vyřeší pouze nějaká účetní reforma, kdy budeme přesouvat peníze z jedné do druhé kapsy,“ dodal Okamura a zdůraznil, že na důchody, na léky, na památky, na školy a na tisíce dalších věcí se musí prostě vydělat a ničím jiným než prací.

„Vím, že namítnete, že podvodníci či spekulanti jako Soros nebo Bakala přece vydělali i bez práce, ale aby jeden podvodník zbohatl, musí ty miliardy tak jako tak někdo fakticky vydělat. Musí vytvořit svou prací nějaké reálné hodnoty,“ napsal a zároveň dodal svůj názor k přesvědčení některých lidí, kteří říkají, musíme mít hodně dětí. „Je první máj, je lásky čas – milujme se a mějme děti, ale to nestačí. Ty děti musíme totiž následně naučit pracovat a musíme je naučit, aby měli rádi nás i svoji zemi, protože ani milion povalečů tuhle republiku neuživí,“ sdělil.

Původní zdroj ZDE.

Dále vyzval čtenáře, aby rozhodně nespoléhali na roboty a IT řešení, protože i za sto let bude třeba člověka, který vám opraví opadanou omítku, střechu na chalupě nebo se na vás usměje, až budete ležet v nemocnici. „Přeji nám všem, abychom měli šanci dělat práci. Drazí přátelé, mějme se rádi a čest každé dobré práci,“ uzavřel.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…