Okamura sdílel otřesné video a přidal rázný komentář k vládě i České televizi

12.02.2015 13:10

Poslanec Tomio Okamura na svém facebookové profilu zveřejnil video, které zachycuje, jak početná skupina muslimů demoluje hřbitov padlých vojáků z druhé světové války. Ničí a vyvrací náhrobky, snaží se odstranit křesťanský kříž. Video je umístěno na YouTube. Poslanec se rozhořčeně a poměrně dlouze k tomu vyjadřuje. V komentáři pak má i několik rad, jak zvýšit porodnost, jak polepšit veřejnoprávní média a jak se vypořádat s imigrační politikou.

Okamura sdílel otřesné video a přidal rázný komentář k vládě i České televizi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

„Podívejte se na záběry, které nemají slov. "Hodní, mírumilovní muslimové" ničí vojenské hroby padlých vojáků, tedy i hroby Čechoslováků v Tobruku v Libyi. Obrany města během druhé světové války proti německým vojskům se účastnil i československý pěší prapor o síle 643 mužů,“ píše Okamura k videu, které bylo na Youtube zveřejněno před třemi lety, a dále se ptá: „Co na to EU? Co na to naši politici, novináři?“ Pštrosí hlavy v písku! Zní jeho odpověď a nabádá své příznivce: „Hlavně si to musíme zapamatovat, až budou zase naši politici, zmanipulovaná média a jim podobní říkat "chudáci islámští přistěhovalci", nebo "oni mají také právo..." apod.“

Poslanec pak dále vysvětluje, že je absolutně proti nejnovějšímu rozhodnutí vlády, začít přijímat imigranty z muslimských zemí do ČR. Vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL tento měsíc jednomyslně odsouhlasila přijetí první téměř stovky imigrantů z islámských zemí. „Původně nám všem vláda nalhala, že půjde o 15 nemocných dětí ze Sýrie a teď přiznala, že k nám nastěhují zároveň více než padesát jejich rodinných příslušníků! A co bude dál? MY JSME TADY DOMA! Máme dva miliony vlastních občanů na hranici chudoby, bez důstojného sociálního zabezpečení, a podle mého názoru se stát musí v prvé řadě postarat o vlastní chudé a bezmocné, na které ani v současnosti nemá peníze. Vláda rozhoduje o nás bez nás, aniž má k takovým rozhodnutím jakýkoliv mandát od občanů, jelikož před volbami o tom, že budou podporovat imigraci z islámských zemí, nemluvili,“ píše Okamura.

Řešme porodnost v českých rodinách, než přistěhovalce, nabádá Okamura

V textu se dále věnuje problematice zvýšení porodnosti v českých rodinách, která by se měla řešit a ne "zvát do země přistěhovalce". Okamura pak cituje ze svých programových příslibů, které se pokouší plnit. „Prosazuji již dlouho například bezúročné novomanželské půjčky, daňové zvýhodnění a porodné i na třetí a jakékoliv další dítě – ovšem od třetího dítěte výše pouze za podmínky pracovní minulosti a čistého trestního rejstříku. Tím podpoříme vícečetné řádné rodiny a naopak nepodpoříme ty parazitující,“ píše poslanec.

A přichází i s nápadem, jak změnit vysílání veřejnoprávních médií, které podle něj vůbec neplní veřejnoprávní funkci. Média, která si platíme, by každodenně měla prosazovat hodnoty jako je rodina, vlastenectví, pracovitost, slušnost, solidarita, poctivost a tak podobně. „Je potřeba změnit hodnotový řebříček ve společnosti,“ píše Okamura.

Česká republika by také podle Okamury neměla plošně dávat občanství. Lákadlem je pro imigranty podle něj štědrý sociální systém v evropských zemích, vědí, že i když ilegálně přijedou, stát se o ně postará. „Je to absolutní nerozum, jelikož celá EU včetně ČR je totálně zadlužená a nemá peníze ani na důstojné sociální zabezpečení vlastních občanů. Taková bezhlavá neodpovědná politika pak vytváří sociální pnutí,“ píše dále Okamura.

Řešením není podle Okamury přijímat donekonečna imigranty, jelikož 400milionová EU nikdy nezvládne obsloužit 5 miliard chudých na celém světě. „Řešením je systematická dlouhodobá pomoc v mateřských zemích, aby měli tamní lidé co nejmenší motivaci odcházet. I lidem postiženým aktuálně občanskou válkou můžeme pomoci mimo území České republiky. Můžeme podpořit práci uprchlických táborů na území Sýrie, které kontroluje syrská vláda. Můžeme podpořit fungování uprchlických táborů v bezprostředním sousedství Sýrie – tedy v Jordánsku, Libanonu a Turecku. A česká vláda by se měla v rámci Evropské unie a NATO zasadit o ukončení jakékoliv podpory syrských islamistických povstalců,“ uzavírá svůj komentář na svém facebookovém profilu lídr Úsvitu Tomio Okamura.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: bra

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…