Okamura zuří: Lichváři, paraziti, přiživujte se dál!

16.02.2014 12:51 | Zprávy

Předseda hnutí Úsvit přímé demokracie Tomio Okamura na sociální síti zveřejnil text, v němž důrazně varuje, že se na českou společnost řítí obrovská „sněhová koule“ sociálních problémů, která se stále zvětšuje, ale většina poslanců ji odmítá řešit. Okamura kvůli tomu jen bezmocně zuří.

Okamura zuří: Lichváři, paraziti, přiživujte se dál!
Foto: Daniela Černá
Popisek: Okamura hovořil i o komplotu politických stran

Bývalý senátor a stávající poslanec Tomio Okamura jen nevěřícně hledí na to, jak ostatní politické strany naložily s návrhem Úsvitu přímé demokracie na zastropování sociálních příspěvků na bydlení, podle místně obvyklého nájemného a zároveň s důrazem na dodržování hygienických a technických norem. Poslanci však návrh smetli ze stolu a rozzuřený předseda hnutí volá: Lichváři, paraziti státního rozpočtu, přiživujte se dál!

Poslanci odmítli řešení přinesené na zlatém podnose

„Dávky v hmotné nouzi v současnosti nekončí v rukou potřebných, ale v rukou lidí, kteří uměle vytvářejí sociálně vyloučenou lokalitu a nechávají si od státu proplatit naprosto nepřiměřené peníze za bydlení, které neodpovídá ani těm nejzákladnějším kritériím. A pak se naši páni politici strašně diví, proč desítky miliard korun, které již stát `investoval` do řešení sociálních problémů, tyto sociální problémy jenom prohloubily. Navíc touto koncentrací tzv. nepřizpůsobivých na jedno místo dochází k velkému sociálnímu napětí a zvýšené kriminalitě v celém okolí,“ rozčiluje se Okamura.

Pokud se na tomto modelu něco nezmění, český stát ho dříve či později nezvládne ufinancovat, a to bez ohledu na to, kolik peněz do systému ještě nalije. Navíc platí, že čím víc těch peněz bude, tím méně se bude dařit snižovat český státní dluh. Autor textu proto absolutně nerozumí tomu, proč ve sněmovně neprošel návrh, který prý poslanci Úsvitu přinesli svým kolegům takřka na zlatém podnose. Hrozivý problém tak v Česku doutná dál.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…