On Kalousek není v kriminálu? ptají se diváci Moravce na Facebooku

18.03.2012 10:47

Na facebookových stránkách pořadu Otázky Václava Moravce na České televizi, jehož hosty v neděli budou ministr financí Miroslav Kalousek spolu s 1. místopředsedou ČSSD Michalem Haškem, se sešla spousta reakcí. A ne zrovna pozitivních.

On Kalousek není v kriminálu? ptají se diváci Moravce na Facebooku
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Ministr financí Miroslav Kalousek v České televizi

„Nejlepší je škrtat a dávat na ministerstvech milionové odměny. Prostě výsměch lidem,“ ironizuje například Pavel Daneš. Jedním z komentářů, který se líbí mnoha lidem, je od Josefa Vyhrabala: „On Kalousek ještě není v kriminálu?“ ptá se. A podle Soběslava Ponížila je dokonce kriminálu pro Kalouska škoda a patří ke zdi.

Koukněte se, co zkazil. Pak ho zabijete

„Super, Kalouska mám rád. Jak to tady čtu, tak jsou tu samí komouši...“ napsal jednu z mála pozitivních reakcí Bronislav Grulich. To se ale nelíbí Petru Wojnarovi. „Podívejte se, co všechno Kalousek zmrvil, a pak ho zabijete,“ uvedl.

„Proč stát není schopen vybírat daně? Protože je neustále zvyšuje a lidi na to nemají, v exekucích už živnostníkům zabavili co mohli a teď už není prostě z čeho brát. Místo aby se domluvili na nějakých splátkách v ekonomicky obtížné době a nechali podnikatele dál dělat (a vydělávat na daně), zlikvidují je jednou exekucí už navždy!“ myslí si Jana Soukupová. A doporučuje zeptat se Kalouska na jeho plány se stavebním spořením.

"Pozvat do tohoto pořadu KALOUSKA je holý nesmysl!! Jeho projevy o financích, jeho tabulky, jeho nesmyslné vize a další, mnohdy hloupé argumenty, tak toto je opravdu hodno CHEMIKA - slévat vše dohromady a dělat "chemické", promiňte finanční pokusy!!" rozčílila informace o tom, kdo do OVM přijde, Vladimíra Dedka.




Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…