Opilec. Tenhle národ... Příště vyhrajeme! Hutka už to vzdává

30.09.2021 9:40 | Ze sítí

Možná to bude teď remíza. Ale podaří se nám vrazit klín! A příště, třeba při předčasných volbách, už vyhrajeme. Tak to vidí volič Pirátů, zpěvák Jaroslav Hutka. Ten označil prezidenta Zemana za „ropuchu a opilce“. Očekává další Babišovu vládu. „Jsem člověk, pro kterého vítězstvím je zůstat sám sebou, takže nebudu při takovém vývoji přemýšlet o emigraci ani atentátu. Nebudu pohrdat ani národem, protože jenom zůstane takovým, jakým je celou historii. Nebojovným, který si vlastní historii vždy nechá něčím nebo někým přidělit. Nikdy nevyhraje, ale ani nikdy neprohraje,“ uvedl na Facebooku.

Opilec. Tenhle národ... Příště vyhrajeme! Hutka už to vzdává
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Piráti a Starostové v Ústí nad Labem odstartovali horkou fázi volební kampaně s heslem "Země bez korupce, budoucnost bez dluhů"

Písničkář Jaroslav Hutka v komentáři na sociální síti Facebook konstatoval, že česká republika potřebuje změnu, potřebuje nebabišovskou vládu, ale k této změně nakonec nedojde, protože lidé se jí zaleknou a duo Babiš - Zeman si udrží svou stávající moc.

Anketa

Je podle vás Viktor Orbán diktátor?

6%
82%
hlasovalo: 29727 lidí

Jak s tím naloží sám Hutka?

„Jsem člověk, pro kterého vítězstvím je zůstat sám sebou, takže nebudu při takovém vývoji přemýšlet o emigraci ani atentátu. Nebudu pohrdat ani národem, protože jenom zůstane takovým, jakým je celou historii. Nebojovným, který si vlastní historii vždy nechá něčím nebo někým přidělit. Nikdy nevyhraje, ale ani nikdy neprohraje,“ zhodnotil chování českého národa.

I tak ale bude volit koalici Pirátů a Starostů. Počítá totiž s tím, že tolik potřebná změna nakonec může přijít.

„Jdu volit Pirátostan alespoň v naději, že po volbách vrazí zřetelný klín do české politické obvyklosti halt s tím, že příště snad už budou umět vyhrát a nemusí to být zrovna v řádných volbách. Nevíme. Teprve až po volbách se všichni svléknou do spodního prádla a rozdají se karty. Ale dehydrát z Hradu sice ne předčasně, ale docela brzy skončí, a pak by jedna smrtelně jedovatá ropucha sedící na prameni mohla být vyhozena do žumpy dějin a v prostorách českého bytí by zavanul čerstvější vzduch… na jak dlouho, záleží na nás,“ uzavřel Hutka.

Písničkář Jaroslav Hutka promlouvá

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…