Ou. Babiš se vysmál Němcové. Hodně. Bude zděšena?

25.08.2021 8:28 | Ze sítí

Totální výsměch českého internetu předvolební kampani ODS už zachytil i předseda vlády. Ten sám začal sítěmi s gustem šířit posměšné parodie strany modrého ptáka. Nejnověji šťouchl do senátorky Miroslavy Němcové, respektive do její falešné facebookové dvojnice, která je stále něčím zděšena. V poslední době nejčastěji svými spolustraníky.

Ou. Babiš se vysmál Němcové. Hodně. Bude zděšena?
Foto: Daniela Černá
Popisek: Premiér Andrej Babiš

Anketa

Mají Piráti kvalitní program pro seniory?

3%
95%
hlasovalo: 13261 lidí

Na sociálních sítích lze najít ledacos. Například i parodický profil „Jsem zděšena“, který je falešným účtem jedné bývalé poslankyně a dnes senátorky, která se v politice proslavila právě touto replikou, pronášenou chvějícím se hlasem.

Tušíte správně, jedná se o Miroslavu Němcovou. Na facebooku se falešná Němcová, familiérně přezdívaná „Zděšenka“, v poslední době děsí zejména předvolebních akcí koalice SPOLU, případně mediálních výstupů Markéty Pekarové Adamové. Své populární „jsem zděšena“ ale udělila například i Janu Hrušínskému za jeho výzvu, ať se stydí všichni voliči Zemana, Babiše, Filipa, polonacistické Trikolóry, SPD a Přísahy.

V posledních dnech pak falešnou Němcovou nejvíce děsil Jaroslav Hutka zpívající pro seniory v rámci předvolební kampaně Pirátů.

Její parodický profil patří na facebooku k nejsledovanějším a zaregistroval jej dokonce i premiér Andrej Babiš. Ten jeden z povedených příspěvků dokonce sdílel na svém twitteru.

Šlo o příspěvek, ve kterém „Zděšenka“ komentovala nedávný rozhovor Petra Fialy pro Novinky.cz. Tam se obsáhle rozpovídal, že Piráti jsou sice nová levice, ale to mu nevadí a je to v naprostém pořádku. Hlavně prý spolu s nimi musí změnit politiku. A rozhodně nebude vládnout s populisty, čímž je myšleno hnutí ANO.

Fialovi se dostalo ironické pochvaly, že konzervativní voliči thatcherového ražení po tomto vyjádření nepochybně mají jasno.

„Je mi fakt líto konzervativně smýšlejících voličů, kterým naštěstí nejsem. Jsem zděšena!“ dodala facebooková paní Miroslava.

Tento příspěvek s pobavením sdílel i předseda vlády. Zděšení někdejší druhé dámy ODS z výkonu předsedy konkurenci nepochybně potěšilo.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…