Ovčáček se postavil přívalům hnusu na Filipa. Napsal autorům, co si o nich myslí, hezky od podlahy. A z druhé strany...

19.02.2020 22:22

Ředitel odboru tiskového a tiskový mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček se znechucením sleduje, jak kruté jsou některé reakce týkající se zdravotního stavu místopředsedy Sněmovny a předsedy KSČM Vojtěcha Filipa, jenž ve středu v pražském sídle komunistů prodělal infarkt a odvezla ho záchranná služba. Netrvalo dlouho a už se pálilo i do Miloše Zemana.

Ovčáček se postavil přívalům hnusu na Filipa. Napsal autorům, co si o nich myslí, hezky od podlahy. A z druhé strany...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Ovčáček

Anketa

Komentátor Mitrofanov tvrdí, že Česko NENÍ chytrá země, když se největší podpoře těší Babiš. Má Mitrofanov pravdu?

6%
94%
hlasovalo: 15216 lidí
Předsedu komunistické strany a prvního místopředsedu Poslanecké sněmovny Vojtěcha Filipa hospitalizovali ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze. Podle mluvčí nemocnice Marie Heřmanové byl Vojtěch Filip přijat s bolestí na hrudi.

„Byl zjištěn infarkt myokardu v časném stadiu a ošetřen intervenční metodou. Díky tomu je jeho stav stabilní s nadějí na časné propuštění do domácí péče, pokud nenastane nečekaná komplikace,“ upřesnil pro Českou televizi přednosta II. interní kliniky Všeobecné fakultní nemocnice Aleš Linhart.

Během dnešního dne však zaplnily internet škodolibé reakce, které zdravotní problémy Filipovi přály. Zaznamenal je i tiskový mluvčí hlavy státu Jiří Ovčáček, kterého doslova vyvedly z míry.

„Všimněte si, jak je ‚liberalismus‘ doslova prodchnut úchylným kultem smrti. Od podpory eutanazie až po přání smrti druhým lidským bytostem, nechybí zrůdná radost z vážných zdravotních potíží oponentů,“ napsal ve svém tweetu k ostrým reakcím na Filipa, který byl odvezen do nemocnice záchrankou mimo jiné nedlouho před tím, než mu měl do rukou složit slib nový ombudsman Stanislav Křeček.

Někteří v diskusi pod Ovčáčkovým tweetem převedli téma na zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana. „Ještě že obyvatel LDN Lány je fit a cukrovce už dávno zamával s pudinkem v ruce,“ poznamenal uživatel Martin Laun.

Nemocnici by měl místopředseda Poslanecké sněmovny opustit ve čtvrtek. V pátek by už chtěl opět pracovat. „Vše dopadlo dobře a jsem v pohodě. V pátek jsem v práci,“ vzkázal předseda KSČM.

 

 

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…