Pane kníže, kdo je ta slečna? Schwarzenberga doprovázela blondýnka, bulvár zjistil více

25.11.2013 7:16

Ačkoli je šéf TOP 09 a exministr zahraničních věcí Karel Schwarzenberg ženatým pánem v letech, slabost pro krásné a mladé ženy nezapře. Deník Blesk jej nachytal při slavnostním udílení hudebních ocenění Český slavík v doprovodu půvabné a vnadné "dvacítky" Jany. Dívku, jíž podle deníku koukala vášeň z očí, si prý poté odvedl k sobě domů, aby u něj strávila noc.

Pane kníže, kdo je ta slečna? Schwarzenberga doprovázela blondýnka, bulvár zjistil více
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

Anketa

Vítáte, že se ČSSD, Babišovo ANO a KDU-ČSL blíží dohodě o vládě?

63%
37%
hlasovalo: 10610 lidí

Manželka Karla Schwarzenberga kněžna Therese zu Hardegg žije v Rakousku. Doyen české politické scény se nicméně na sobotním vyhlášení vítězů ankety Český slavík objevil s mladou blondýnou po boku.

Ke své mladičké partnerce se podle svědectví deníku Blesk choval decentně, když ale udílení cen skončilo, nechyběly prý nenápadné dotyky a něžnosti. O půlnoci pak prý pár zmizel v domě, kde kníže bydlí. Deník vše dokumentuje fotografickým doprovodem doplněným růžovou grafikou se srdíčky.

Seznámení v hotelu

Pod podmínkou anonymity sdělila pro Blesk podrobnosti dívčina kamarádka. "Jana se pochlubila, že půjde se Schwarzenbergem na Slavíky," uvedla a dodala, jak se s politikem seznámila. "Bylo to v nějakém hotelu, prý ke Karlovi přišla a na drzo mu řekla, že má maturitu a nemůže najít práci, tak ať jí pomůže. Vzal si na ni telefon a asi za 3 hodiny jí poslal esemesku," tvrdí dotyčná kamarádka.

Se Schwarzenbergem se prý Jana schází dva měsíce. Deník oslovil také samotného exministra, kníže byl ale stručný. Na otázku, zda může prozradit, jaký je vztah mezi ním a jeho doprovodem ze Slavíků, odpověděl prosté "Ne".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…