Pane prezidente, ku*du Vám lidé už odpustili, hlásí nejčtenější český deník

03.02.2015 10:18

Slavný vulgární výstup ve veřejnoprávním rozhlase už prý voliči prezidentu Zemanovi odpoustili. Tvrdí to alespoň deník Blesk na základě průzkumu mezi voliči, který prokazuje stoupající důvěru v Miloše Zemana.

Pane prezidente, ku*du Vám lidé už odpustili, hlásí nejčtenější český deník
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Dekorování praporu stuhou prezidenta

Bulvární deník odkazuje na průzkum agentury SANEP, který přiřkl prezidentovi podporu 47,7 procenta. Propad, který nastal po odvázaných Hovorech z Lán, už prý zase dohnal. V prosinci přitom podle průzkumu (byť prováděného jinou agenturou- CVVM) věřilo prezidentovi jen 34 procent.

„Prezident ustál velice těžký rok 2014 sice se šrámy, avšak s pokračující silnou podporou svých příznivců,“ vysvětlil šéf agentury SANEP Oldřich Zajíc. Deník Blesk glosuje výsledky slovy: „Ku*da sem i tam je odpuštěna. Přízeň, kterou prezident Miloš Zeman nejen kvůli vulgaritám v Hovorech z Lán ztratil, už má zase zpátky.

Zajímavostí textu je i to, že Blesk hlavě státu milosrdně ubral deset let z věku. V tradiční závorce, uvádějící věk jmenované osoby, se je možné dočíst, že prezidentovi je šedesát let. Ve skutečnosti prezident vloni na podzim oslavil sedmdesátku.

Průzkum rovněž zjišťoval, co na prezidentovi lidé nejvíce oceňují a naopak zatracují. Pozitivně jsou hodnoceny zejména pravdomluvnost, stálost názorů, neúplatnost nebo vlastenecké jednání v zájmu ČR. Kritiku prezident sklízí za vulgárnost, sebestřednost, nebo příklon k Rusku.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„EU nikdy nebude na hranicích střílet,“ slíbil Rakušan. Ale narazil

14:05 „EU nikdy nebude na hranicích střílet,“ slíbil Rakušan. Ale narazil

„Migrační solidarita je falešná a ďábelská hodnota,“ vzkázal právník Robert Kotzian ministru vnitra …