Parazite. Chtěl vyhodit Maďarsko z EU za uprchlíky... A to neměl říkat

13.09.2016 13:38

Lucemburský ministr zahraničí Jean Asselborn se za své dnešní ostré výroky vůči Maďarsku a za návrh jeho vyloučení z Evropské unie příliš pochopení nedočkal. Své k tomu řekl šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Plesl, europoslanec za ODS Jan Zahradil i hnutí Islám v ČR nechceme.

Parazite. Chtěl vyhodit Maďarsko z EU za uprchlíky... A to neměl říkat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Zahradil na 24. sjezdu ODS

„Jakési lucemburské ministerstvo nám vysvětlilo ty ‚evropské hodnoty‘. Vyhazovat každého, kdo má jiný názor a přístup k masové imigraci než zhoubnou ‚vítací politiku‘ Merkelové a spol.,“ podotýká hnutí Islám v ČR nechceme na svém facebookovém profilu. Podle něj sama Merkelová přímo porušovala evropské právo. 

„No možná časem otočí podobně jako třeba Rakousko, které nejprve Orbána také halasně kritizovalo, pak samo začalo stavět ‚technické bariéry‘ a dnes už dokonce i znovu objevilo zakázané xenofobní slovíčko plot. Mimochodem, je velmi vtipné, když o solidaritě a evropských hodnotách poučuje ministr, který pod Junckerem (ještě jako lucemburským premiérem) dělal z Lucemburska daňový ráj pro firmy a parazitoval tak na ostatních evropských zemích,“ rýpli si členové hnutí.

„Že nakonec Evropskou unii rozstřelí Lucembursko, to je asi logický vývoj věci. Významnějšího likvidátora si to zřejmě nezaslouží,“ napsal k dnešnímu výroku Asselborna šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Plesl.

„To, co řekl lucemburský ministr, je nepřijatelné. Skandální výrok,“ poznamenal následně europoslanec za ODS Jan Zahradil.

Celý příspěvek hnutí Islám v ČR nechceme:

Jakési lucemburské ministro nám vysvětlilo ty "evropské hodnoty". Vyhazovat každého, kdo má jiný názor a přístup k masové imigraci, než zhoubnou "vítací politiku" Merkelové a spol. Která přímo porušovala evropské právo. No možná časem otočí podobně jako třeba Rakousko, které nejprve Orbána taky halasně kritizovalo, pak samo začalo stavět "technické bariéry" a dnes už dokonce i znovu objevilo zakázané xenofobní slovíčko plot. Mimochodem, je velmi vtipné, když o solidaritě a evropských hodnotách poučuje ministr, který pod Junckerem (ještě jako lucemburským premiérem) dělal z Lucemburska daňový ráj pro firmy a parazitoval tak na ostatních evropských zemích.

Celý příspěvek Jaroslava Plesla:

Že nakonec Evropskou unii rozstřelí Lucembursko, to je asi logickej vývoj věci. Významnějšího likvidátora si to zřejmě nezaslouží.

Celý příspěvek Jana Zahradila:

To, co řekl lucemburský ministr, je nepřijatelné. Skandální výrok

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…