Paroubek se mnou mluvil jak dlaždič, říká Petra Paroubková. Šíří se text, který si z ní dělá srandu, a nejen z ní

27.08.2018 8:37

Již brzy bývalá manželka expremiéra Jiřího Paroubka Petra se v minulém týdnu rozhovořila o tom, že Paroubek má černé peníze. Nyní tyto informace potvrdila v rozhovoru pro Blesk, kdy prozradila i další věci z jejich osobního života.

Paroubek se mnou mluvil jak dlaždič, říká Petra Paroubková. Šíří se text, který si z ní dělá srandu, a nejen z ní
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Paroubková mimo jiné uvedla, že svůj odchod od manžela hodnotí čistě pozitivně. „Až po tom roce jsem se přestala bát manžela,“ poznamenala Paroubková.

„Myslela jsem, že Jiří Paroubek doma je jiná osoba než Jiří Paroubek, který vystupuje na veřejnosti, kde dokáže lhát a být manipulativní. A hodně jsme se oba změnili. Já poté, co jsem překonala mozkovou příhodu, a on poté, co mu rok po mé příhodě diagnostikovali onemocnění,“ rozhovořila se také Paroubková o tom, co se u nich doma změnilo.

Anketa

Kdo je pro vás důvěryhodnější, pokud jde o spory manželů Paroubkových?

hlasovalo: 6858 lidí
 
Peníze, které má „bokem“, jsou podle ní ošetřeny právně tak, že se k nim nikdo nedostane. A rozhodně to prý nejsou legální příjmy. „Nechci mluvit podrobně. Před rokem jsem dala do notářské úschovy svoji výpověď o těchto věcech pro případ, že by se mi něco stalo. Mám přece jenom malé dítě a chtěla bych ho dovést k dospělosti. Nemuselo by se něco stát hned, ale auto vás může přejet i za dva roky,“ obává se Paroubková.  
 
Paroubek je podle jejích slov velký hráč, umí věci manipulovat. Postěžovala si také na to, jak s ní Paroubek mluvil. „A za to by se nemusel stydět ani poslední dlaždič. Bylo to posouzeno jako přestupek a šlo to na přestupkovou komisi,“ poznamenala Paroubková a hovořila i o fyzickém útoku ze strany Paroubka.

Moderátor Luboš Xaver Veselý pak v souvislosti s Paroubkovou sdílel text „tiskové zprávy“, který se v posledních dnech šíří po internetu a dělá si z ní legraci.

„V pražském hotelu Olšanka se dnes konal celostátní směn SČZ (Svaz českých zlatokopek). Jednání bylo zahájeno společným zpěvem státní hymny a minutou ticha za okradené partnery. Poté byl zvolen nový Ústřední výbor SČZ a jeho předsedkyní byla jednohlasně zvolena Petra Paroubková. Posty místopředsedkyň získaly Kateřina Kristelová a Lucie Plekanec. Součástí dopoledního jednání bylo slavnostní uvedení Jany Nagyové Nečasové do Síně slávy SČZ,“ píše se ve zprávě.

„V odpolední panelové diskusi vystoupily – zpěvačka Naďa Urbánková, která pohovořila na téma ‚Historie zlatokopectví v ČR a v ČSSR‘, Petra Paroubková s tématem ‚Efektivní využití zpravodajské techniky se zaměřením na nahrávání a prostorové odposlechy‘, místopředsedkyně ÚV Kristelová přečetla referát s názvem ‚Od velkého vápna do výkonu trestu‘, diskusní příspěvek Ornely Štikové nesl název ‚S křížkem po fůnuse‘, zatímco v publiku se nečekaně zjevila emeritní členka ÚV Gabriela Partyšová s transparentem ‚Dobře ti tak, krávo!‘. Sněm po té odeslal pozdravný telegram Ivance i Melanii Trump, včetně projevení zájmu o mezinárodní spolupráci. V tajném hlasování byl pak zvolen Tomáš Řepka Blbem roku. Jako vždy byl odeslán děkovný dopis Jaromíru Jágrovi i s podpisem devíti členek SČZ a sněm též jednomyslně rozhodl o zaslání částky 1800 Kč na charitativní konto Pepa Kokta v nouzi. A tento živý sen se mi dnes opravdu zdál. Ve snáři jsem nenašel nic,“ zakončuje se ,,zpráva".

Celý příspěvek Luboše Xavera Veselého:

Tisková zpráva: V pražském hotelu Olšanka se dnes konal celostátní směn SČZ (Svaz českých zlatokopek). Jednání bylo zahájeno společným zpěvem státní hymny a minutou ticha za okradené partnery. Po té byl zvolen nový Ústřední výbor SČZ a jeho předsedkyní byla jednohlasně zvolena Petra Paroubková. Posty místopředsedkyň získaly Kateřina Kristelová a Lucie Plekanec. Součástí dopoledního jednání bylo slavnostní uvedení Jany Nagyové Nečasové do Síně slávy SČZ. V odpolední panelové diskusi vystoupily – zpěvačka Naďa Urbánková, která pohovořila na téma „Historie zlatokopectví v ČR a v ČSSR“, Petra Paroubková s tématem „Efektivní využití zpravodajské techniky se zaměřením na nahrávání a prostorové odposlechy“, místopředsedkyně ÚV Kristelová přečetla referát s názvem „Od velkého vápna do výkonu trestu“, diskusní příspěvek Ornely Štikové nesl název „S křížkem po fůnuse“, zatímco v publiku se nečekaně zjevila emeritní členka ÚV Gabriela Partyšová s transparentem „Dobře ti tak, krávo!“. Sněm po té odeslal pozdravný telegram Ivance i Melanii Trump, včetně projevení zájmu o mezinárodní spolupráci. V tajném hlasování byl pak zvolen Tomáš Řepka Blbem roku. Jako vždy byl odeslán děkovný dopis Jaromíru Jágrovi i s podpisem devíti členek SČZ a sněm též jednomyslně rozhodl o zaslání částky 1.800,- na charitativní konto Pepa Kokta v nouzi. A tento živý sen se mi dnes opravdu zdál. Ve snáři jsem nenašel nic.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…