Pavel Novotný povede radnici. A mezitím se toho o něm mnoho vyrojilo. Třeba pikantní FOTO

09.10.2018 16:30

ODS vyhrála volby v Praze na „velkém magistrátu“, ale i v některých městských částech, kupříkladu v Řeporyjích, kde se má starostou stát Pavel Novotný, syn baviče Petra Novotného. Některé lidi tato informace přímo vyděsila, např. kvůli holému pozadí, které Novotný poodhalil před světem.

Pavel Novotný povede radnici. A mezitím se toho o něm mnoho vyrojilo. Třeba pikantní FOTO
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

Někdejší bulvární novinář, hráč pokeru a politik Pavel Novotný občas nejde pro ostřejší slova zrovna daleko. Svědčí o tom několik rozhovorů, které poskytl serveru ParlamentníListy.cz. Snad i kvůli tomu část české veřejnosti nemá velkou radost z toho, že se stane starostou Řeporyjí. Ale není to jediný důvod.

Po sociální síti Facebook koluje fotografie budoucího starosty, na které si mírně stahuje kalhoty a vystavuje na odiv veřejnosti část svého pozadí.

Advokátka Jan Zwyrtek Hamplová k tomu poznamenala, že žijeme ve zvláštní době, když se v korupční kauze souzený David Rath mohl stát zastupitelem ve své Hostivici, když může zpěvák Michal David dostat státní vyznamenání a když může být Pavel Novotný starostou.

Šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Plesl to ale nevidí tak černě. Novotný je podle něj „v pohodě“. Stejně to vidí i aktivistka Jordánka Jirásková.

Také cestovatel a dobrodruh Dan Přibáň se Novotného zastal. Je toho názoru, že Novotný rád sahá k černému humoru, občas i ke zlému černému humoru, ale jde o humor. Přesto to lidem vadí. Naproti tomu Václav Klaus mladší coby poslanec téže strany vtipný nebývá, své věty bohužel myslí vážně, ale lidem to nevadí.

„Přijde mi to fascinující! Za sebe raději upřímné hovado s nevymáchanou hubou, než slizkého demagoga, který stranu, kterou jsem kdysi volil, táhne do Realistického hnědého hnoje,“ napsal cestovatel. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…