Petra Paroubková prý podala na manžela Jiřího trestní oznámení za zneužívání dcerky. A on na oplátku...

26.06.2017 7:34

Expremiéra Jiřího Paroubka nechtějí ani v ČSSD, ale ani doma. Jak uvádí časopis Týden, jeho žena Petra odmítá společnou domácnost, v ČSSD jej odmítá celé stranické vedení.

Petra Paroubková prý podala na manžela Jiřího trestní oznámení za zneužívání dcerky. A on na oplátku...
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Paroubkova soukromá bitva je velmi ostrá. Expremiér pro časopis Týden uvedl, že na něho žena Petra, s níž se rozvádí, podala již dvě trestní oznámení kvůli zneužívání jejich sedmileté dcery Margarity. Paroubek si to však nenechal líbit a udal její ochranku.

„Od začátku jara, kdy se Petra odstěhovala z Paroubkova domu v pražské Velké Chuchli, se vzájemné útoky stupňovaly. Vyvrcholily při strkanici mezi Petřinou ochrankou a jejím manželem, Paroubek podával kvůli incidentu na osobní strážce trestní oznámení. Jeho žena použila zbraň mnohem těžšího kalibru: podala na něho dvě trestní oznámení kvůli údajnému zneužívání jejich malé dcery,“ popisuje Týden. Paroubek k tomu dodává, že oznámení policie dvakrát odložila. „To byly tak triviální pitomosti. Některé advokátní kanceláře volí strategii brutálního postupu. Vede to k tomu, že se vztahy mezi manžely rozhodí natolik, že je to nevratné,“ dodal.

A nevzdává se ani ve stranické linii. Pražští sociální demokraté totiž minulý týden jednomyslně odhlasovali, že Paroubkův návrat do strany je nežádoucí. Expremiér se však nevzdává. „Já bych to nechal tak čtrnáct dní před volbami, pak uvidíme, jestli odvaha pražským bafuňářům vydrží,“ řekl.

Paroubek chtěl do strany znovu vstoupit ve středočeských Cerhenicích, kde starostuje jeho kamarád Marek Semerád. Ten se domnívá, že by strana měla Paroubka přijmout. Proti němu však stojí celé vedení sociální demokracie. „Neměli bychom se vracet do minulosti s lidmi, kteří na sociální demokracii opakovaně útočili a snažili se stavět konkurenční politické subjekty,“ řekl mimo jiné premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD). 

Podle Paroubka však sociálním demokratům nejde o nějakou minulost, ale o to, aby si nepustili štiku do rybníka. „I když já bych plaval v úplně jiném rybníku, někde ve středních Čechách, do bafuňářských her se zapojovat nechci,“ dodal Paroubek.

Comeback však Paroubek nezkouší jen na politické scéně, snaží se prý i o obnovu vztahu s exmanželkou Zuzanou. Prý chystá svatbu. „To jsou jenom řeči, které vedou kamarádky mé ženy Petry z bulváru,“ brání se však Paroubek. Zároveň však dodává, že vrátí-li se k němu jeho žena Petra, bude to dobře. 

„Jinak jsem připraven zařídit si nový život, jak mě Petra vybízí. Já ke svému životu potřebuji, abych se staral o ženu a o dítě. Když to nepůjde s Petrou a s Margaritou, možná to půjde s někým jiným. Takový je svět,“ uvedl. 

Pro uklidnění se pak Paroubek věnuje tradičnímu čínskému cvičení, zhubl dvacet kilogramů a cítí se při síle.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…