Píčovina. Na to se vám můžu vysrat, na hovno! Pane Babiši, tady máte VIDEO od blonďaté slečny, přímo pro Vás

27.02.2017 8:31

Drsný vzkaz v souvislosti s elektronickou evidencí tržeb zaslala vicepremiérovi a ministru financí Andreji Babišovi (ANO) mladá podnikatelka představující se jako Drzá Klára.

Píčovina. Na to se vám můžu vysrat, na hovno! Pane Babiši, tady máte VIDEO od blonďaté slečny, přímo pro Vás
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí ANO Andrej Babiš

 Takže zdravím, pane Babiš. Můžu Vám říct, jsem pěkně naštvaná. Nevím, proč jste musel spouštět něco tak debilního jako je EET. Ale když už máte pocit, že všichni krademe, tak jste to mohl udělat mnohem líp,“ řekla úvodem mladá blondýna natáčející se na video za volantem svého automobilu.

„Už čtrnáct dní se pokoušíme zprovoznit nějakou aplikaci, spojit to s tiskárnou a tak, aby to komunikovalo s Vaším finančním serverem,“ stěžuje si žena. Prý nakoupila i nové telefony, ale stejně to nefunguje. Ta nejzákladnější tiskárna jí vyšla na 2500 korun. „Takže to je 5500 korun na jednoho člověka. Ale co když toho bude víc? Vemte si, že v oboru, ve kterém děláme, potřebuje každý svoje zařízení,“ řekla.

Anketa

Chcete, aby byl Radovan Krejčíř vydán do ČR?

hlasovalo: 3952 lidí

„Teď si vemte, že já v létě budu mít třeba dvacet lidí. Teď si to vynásobte. Pět krát dvacet, to je sto tisíc. Na to se vám můžu vysrat. A navíc to funguje úplně na hovno!“ rozlítila se. Podle ní je milion aplikací a milion zařízení, na kterých se může aplikace spustit, ale nikdo už se nezabývá tím, zda to mezi sebou funguje. 

„Stálo mě to vysokej tep, spoustu nervů a hodně peněz,“ zkonstatovala. „Je to pěkně na hovno. Příště, až vymyslíte nějakou takovouhle píčovinu, tak to aspoň dobře naplánujte. Kazíte život všem podnikatelům kolem sebe, jako bychom to už takhle neměli těžký. Sbohem,“ zakončila.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …