Podvraťáci štěkají a podněcují nenávist mezi národy. Chtějí válku! Policejní exprezident tvrdě zakročil

27.08.2018 17:52

Zkorumpovaná kafilérka. Podvraťáci. Jakub Janda jako Vasil Biľak. Policejní exprezident Stanislav Novotný se naštval na některé aktivisty, umělce a akademiky, kteří podle něho vyvolávají nenávist a stále vyhrocenější situace prý může přivodit mnohem vážnější konflikt.

Podvraťáci štěkají a podněcují nenávist mezi národy. Chtějí válku! Policejní exprezident tvrdě zakročil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Stanislav Novotný

“Za peníze se to plácá a plácá. Zkorumpovaná kafilérka dutě zní a i smutné výročí dokáže proměnit ve vlastní dehonestaci. Ba co víc. Snaží se zavděčit. Lísá se, olizuje páníčkům nohy a včerejší zbabělci a kariéristé se za hrdiny povyšují a opět na vlastní národ plivají. Stejně jako jejich předchůdci po roce 1968,” napsal Stanislav Novotný v komentáři pro ParlamentníListy.cz.

Podle jeho slov má naše republika i Evropa plno vysoce aktuálních problémů, ale “podvraťáci” všeho druhu štěkají a zcela vědomě podněcují nenávist mezi národy.

“Jednoduše se zapojují, jak jen mohou, aby ta válka byla. Alespoň ta malá občanská. Důsledky si často neuvědomují, leč peníze prý nepáchnou. Vzpomínáte? Před první světovou válkou na sebe pokřikovali akademici přes francouzsko-německé hranice. Byli to slovutní mužové (byli rozhodně učenější než mnoho dnešních breptů z humanitních fakult UK) a přesto vyprávěli zlovolnosti. Nebyli v tom samozřejmě sami, ale k výsledku přispěli se vší vervou. Bylo to vydařené dílo. Válka se rozlezla do všech koutů světa a přerovnala, co se dalo. Nastolila rudý teror na Rusi, vyprovokovala nacistické zvěrstvo a zasela na bohatou žeň,” tvrdí někdejší šéf české policie.

Následně připomíná, jakým způsobem s lidmi nakládali tyrani typu Lenina, Hitlera či Goebbelse, kteří proti “nehodícím se lidem” neváhali použít jakékoli metody a to vše jen kvůli tomu, aby dosáhli svého cíle.

“Nemáte pocit, že se k podobným postojům přibližuje naše slavná kulturní fronta? Nemáte pocit, že vybraní „akademici“ a vybraní samolibí „umělci“ plní roli ideologů z počátku 20. století?” ptá se Novotný. 

Opět se prý dostáváme do situace, kdy jsou uráženy jiné národy. “Chápu, že nepřítel si rád najímá nedostačivé osoby typu Vasila Biľaka nebo Jakuba Jandy, ale tuto prostoduchou lest bychom snad už měli umět prohlédnout. Historických zkušeností máme dost. Hysterická nenávist k Rusům nese znaky bývalého antisemitismu. Všichni, kdož se tímto fenoménem zabývají, by měli zbystřit a začít více studovat lokajské ziskovky a jejich protagonisty,” dodal Stanislav Novotný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…