Policie obvinila náměstka primátora Frýdku-Místku

23.08.2012 8:25

Policie obvinila primátorova náměstka z Frýdku-Místku Dalibora Hrabce z pletichy při zadávání veřejných zakázek. Podle informací České televize, která s informací přišla, jde o dodávku počítačového centra pro město.

Policie obvinila náměstka primátora Frýdku-Místku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zbraň, ilustrační foto

Zmíněná zakázka byla podle informací ČT zmanipulovaná. Měl ji totiž ve výběrovém řízení vyhrát spolumajitel soukromé firmy ABM Morava Tomáš Musil. Hrabec ale policejní obvinění striktně odmítá.

Manipulace zakázek na frýdeckém magistrátu nejsou neznámé. Již koncem dubna letošního roku se řešily tři podvodné zakázky na nákup zabezpečovací techniky o celkovém objemu 1,2 miliónu korun.

Dalibor Hrabec byl zvolen do zastupitelstva za VV, letos byl ze strany vyloučen. Před volbami na stranickém webu tvrdil,  že chce přispět ke snižování dluhové zátěže města, požaduje maximální otevřenost a průhlednost všech výběrových řízení. „Každá koruna z městské kasy musí být utracena účelně,“ psal tehdejší kandidát.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…