Poslanec ANO Pavel Šrámek rozjíždí vlastní kampaň: Odsunuli mě, ale já chci bojovat

29.09.2017 13:03

Poslanec Pavel Šrámek (ANO) obhajuje svůj mandát z šestého místa kandidátky. Podrobněji to popsal nedávno v MF Dnes, která ve svém článku upozornila na dění uvnitř hnutí ANO v Plzeňském kraji.

Poslanec ANO Pavel Šrámek rozjíždí vlastní kampaň: Odsunuli mě, ale já chci bojovat
Foto: Archiv PŠ
Popisek: Farmář a poslanec Pavel Šrámek

„Číslo 6 žije.“ Pod tímto sloganem zdůrazňuje vlastní kandidaturu poslanec za hnutí ANO Pavel Šrámek v Plzeňském kraji. Šrámek se tak rozhodl poté, co ho vedení plzeňského ANO posunulo na šesté místo. Zdůvodňuje si to tím, že byl příliš vidět.

MfD řekl, že mu o poslaneckou lavici nejde, má vlastní podnikání. „Jsem zastáncem toho, aby zemědělství bylo trochu diverzifikované. Chci podporovat malé a střední, aby ti velcí moc nerostli,“ řekl deníku. Sám Šrámek je spolumajitelem rodinné farmy.

Ve svých postojích se dle MfD rozcházel s šéfem poslanců hnutí Jaroslavem Faltýnkem. Ten to ovšem odmítl s tím, že se s Pavlem Šrámkem vůbec nebavil. Své slovo prý nedodržel šéf plzeňské buňky hnutí Jan Volný.

Vlastní propagaci v rámci celé kandidátky se rozhodl vést, aby zvýšil své šance pro návrat do Sněmovny. „Některým u nás se to nelíbilo, ale proč bych neměl zabojovat, když mě tak odsunuli,“ dodal Pavel Šrámek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…