Poslanec ANO sleduje křik kolem „čapáku“: Redaktoři ČT už se ani nesnaží přetvařovat

06.09.2019 21:33

Poslanec za hnutí ANO Milan Feranec napsal na svůj facebookový profil pár poznámek k návrhu státního zástupce na zastavení kauzy Čapí hnízdo.

Poslanec ANO sleduje křik kolem „čapáku“: Redaktoři ČT už se ani nesnaží přetvařovat
Foto: Oldřich Szaban
Popisek: Čapí hnízdo

„Redaktoři ČT se ani nesnaží přetvařovat a dávají upřímně najevo, jak jsou zklamáni z rozhodnutí státního zástupce; FORUM24 se zmítá mezi tvrzením, že ještě nic není ztraceno a tezi, že skončil právní stát,“ míní Feranec.

Opoziční politici, kteří se pasují do role hlavních babišobijců ztrácí nervy a pronášejí podivné výroky. M. Kalousek soudí, že státní zastupitelství se bude těšit stejné důvěře, jako komunistická prokuratura před rokem 1989. S. Polčák (STAN) se domnívá, že právní stát dostává na frak. Zlobivé dítě Pirátů J. Michálek tvrdí, kdyby Babiš nebyl premiér, tak už sedí za mřížemi. „Nutno dodat, že Piráti by zavírali, kdekoho,“ poznamenal Feranec.

„Může event. zastavení kauzy změnit vztahy mezi ANO a ‚Demoblokem‘, resp. Piráty? Myslím, že ne. Investovali do ideologie Antibabiš příliš mnoho... To státní zastupitelství bude roztomilá partička. Od rána vysvětlují nepřesné informace, které předtím sami vypustili do médií,“ uzavřel Feranec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …