Poslankyně Majerová: Opakovaně vyzýváme ministra Vojtěcha, aby dorazil na naši demonstraci, ale stále nereaguje

02.09.2021 16:06 | Komentář

Formace Trikolora Svobodní Soukromníci na neděli 5. září svolala demonstraci za návrat dětí do škol bez omezení. Pozvání dostal také ministr zdravotnictví Adam Vojtěch, ale ani na opakované výzvy neodpověděl. Předsedkyni Zuzaně Majerové Zahradníkové to připadá tak, že se bojí nejen podívat lidem do očí, ale také čelit jasným argumentům.

Poslankyně Majerová: Opakovaně vyzýváme ministra Vojtěcha, aby dorazil na naši demonstraci, ale stále nereaguje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zuzana Majerová Zahradníková, předsedkyné Trikolory

„Opakovaně vyzývám ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha, aby dorazil tuto neděli 5. září 2021 na naši demonstraci za návrat do škol bez omezení, kterou pořádáme od 15 hodin na Staroměstském náměstí v Praze, a vysvětlil nejen naštvaným rodičům, proč musí naše děti nosit roušky, postupovat zbytečné testy a čelit nátlaku k údajně stále dobrovolnému očkování,“ uvedla Majerová Zahradníková. Opatření, která jsou spojena s návratem dětí do škol jsou prý tvrdá a nesmyslná. 
 

Anketa

Je dobře, že se děti ve školách budou znovu testovat na covid-19?

29%
67%
hlasovalo: 3854 lidí
 
Fakt, že ministr Adam Vojtěch na pozvání stále nijak nereagoval, v ní vzbuzuje dojem, že se bojí nejen podívat lidem do očí, ale také čelit jasným argumentům.
 
„Ty řadí aktuálně platná mimořádná opatření ministerstva zdravotnictví, týkající se návratu dětí do škol, do série největších právních, lékařských i morálních přehmatů současné vlády,“ obává se Majerová. 
 
„Věřím, že žaloba, kterou na toto opatření podali naši kolegové, emeritní senátor Ivo Valenta a advokát Zdeněk Koudelka k Nejvyššímu správnímu soudu, tento fakt jen potvrdí. Do té doby chceme alespoň nedělní demonstrací vládě ukázat, že nechceme žít v covidové totalitě a chceme lidem vrátit právo na svobodný život,“ doufá předsedkyně Trikolora Svobodní Soukromníci.
 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …