Potulné koblihové cirkusové číslo. Ostravák se zděsil, co u něj v kraji předvedl Andrej Babiš

07.06.2016 8:37

Ostravský publicista Petr Sedláček se na webu Ostrava-online.cz rozhodl vyjádřit svůj názor na předsedu hnutí ANO Andreje Babiše. A servítky si rozhodně nebral.

Potulné koblihové cirkusové číslo. Ostravák se zděsil, co u něj v kraji předvedl Andrej Babiš
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

Babiše Sedláček dokonce nazval slovenským imigrantem s pochybnou minulostí a přítomností. „Jeden z největších příjemců dotací a daňových úlev, tedy přesněji, jak tento pán tvrdí, to není on, co je přijímá, ale firmy z holdingu – zapomíná, že ho vlastní –, který je momentálně ve funkci ministra financí,“ popsal Sedláček. Následně se zaměřil na Babišovu předvolební kampaň v Třinci. „Potulné koblihové cirkusové číslo,“ uvedl Sedláček.

„Je několik věcí, které seriozní politik, nesmí udělat – a to především: dělat volební kampaň na jakékoliv škole či akademické půdě. Slušnost a etika je však jedna z věcí, která Babišovi a jeho partě absolutně chybí,“ podotkl také Sedláček, když zkonstatoval, že Babiš v Třinci diskutoval se žáky gymnázia.

Původní text ZDE.

„Jeho řeč byla na gymnaziální půdě zcela jasná: Mimořádná dávka samochvály přecházející v samohonu, obhajoba EET, protože podle jeho předchozích vyjádření ‚tuná všeci kradnů a robí tje karusele‘, tím samozřejmě myslel malé a střední podnikatele, které chce tímto zlikvidovat a uvolnit tak cestu svému podnikání zničením rozdrobené konkurence, kterou by jinak, kdyby nebyl ministrem, neměl šanci uchopit a vyhubit,“ všímá si. Babiš se prý také snaží vrazit klín mezi zaměstnance, živnostníky a malé podnikatele, opřel se i do koaličních partnerů ve vládě. 

„Avšak Evropská unie je nejlepší – to se mu dá věřit, protože díky zločinným nařízením Evropské komise o biopalivech a dalších, které v Bruselu prosadili lobbisté nadnárodních korporací, kam patří i on, pohádkově bohatne. Kdyby je totiž nedostával, tak mu okamžitě skočí po krku banky, kterým dluží miliardové částky, které si vypůjčil na své ‚podnikání‘. Jedině proto do politiky šel, pro nic jiného. Dá se říci, že mu limitně došli politici typu Stanislava Grosse, kteří mu šli na ruku, takže do toho musel jít sám. Vše tedy naznačuje, že je ve své poslední vývojové fázi, po které bude následovat velice drsný pád,“ domnívá se Sedláček.

Závěrem uvedl, že Andrej Babiš je dle jeho názoru jeden z největších politických odpadů a škůdců, který se v naší zemi po roce 1989 objevil. „Co na závěr dodat. Raději nic… Se zvoláním Svatá prostoto! a Pán Bůh s námi a zlé pryč!“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…