Práci všem, i cizincům. Tak to ne, cizince nezaměstnávat. U Jílkové bude opět rušno

01.10.2015 18:12

Dnes večer bude Česká televize vysílat pravidelný diskusní pořad Máte slovo, který uvádí Michaela Jílková. Řeč bude o tom, zda nám cizinci berou práci, nebo se bez nich dnešní firmy neobejdou.

Práci všem, i cizincům. Tak to ne, cizince nezaměstnávat. U Jílkové bude opět rušno
Foto: Foto: ČT
Popisek: Moderátorka pořadu ČT Máte slovo Michaela Jílková

Jedním z hostů dnešního pořadu Michaely Jílkové bude senátor za ODS Jaroslav Zeman, starosta obce Albrechtice v Jizerských horách a zároveň majitel hračkářské továrny Detoa, který se nebojí zaměstnat každého, kdo chce pracovat.

Jako další vystoupí místopředseda Českomoravské konfederace odborových svazů Vít Samek, který je toho názoru, že naší ekonomice se velmi daří a žádné drastické a okamžité změny nás nečekají.

Společně s nimi bude diskutovat prezident Svazu průmyslu a dopravy České republiky Jaroslav Hanák, který byl jednu dobu označován za přední osobnost českého byznysu.

Přidá se k nim například předseda Česko-vietnamské společnosti Marcel Winter. Dále pak Jan Heřmanský, který podniká v obci Svitavy a podle jeho názoru se bez cizinců neobejde. Proti němu bude stát Ladislav Kašuka, pražský dispečer ostrahy, který je naopak proti zaměstnávání cizinců.

Svůj názor řekne i šéf personální agentury Tomáš Surka, který je toho názoru, že každý, kdo chce pracovat, je k nezaplacení.

Pořad začíná dnes ve 21:30 živě na programu ČT1.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…