Prasáctví. Ožralí a zfetovaní mladíci. To budete koukat, která známá osobnost se takto rozlítila

19.01.2016 9:41

Především nad tím, jaké ohlasy vzbudily u některých lidskoprávních organizací a podobně zaměřených osobností zprávy o hromadných sexuálních útocích, ke kterým došlo v některých německých městech o silvestrovské noci, se na svém webu zamýšlí politolog Bohumil Doležal. Dochází k závěru, že na tom, jak přistupují některé organizace k sexuálnímu násilí v Kolíně nad Rýnem a jinde, je příznačné to, že vyznavačům „globální pravdy a lásky, multikulturality a politické korektnosti“ jde o ideje tak silně, že starost o lidi musí jít kvůli tomu stranou. Doležalovo zamyšlení zveřejnil také server Neviditelný pes.

Prasáctví. Ožralí a zfetovaní mladíci. To budete koukat, která známá osobnost se takto rozlítila
Foto: ČT
Popisek: Bohumil Doležal

Doležala zaujala například reakce místopředsedkyně „České ženské lobby“ paní Kavkové, která prý prohlásila: „Násilí na ženách je téma, které je problematické i u nás. V Kolíně nad Rýnem byl ten problém, že to bylo konáno na viditelném místě.“

„Vypadá to, že paní Kavková chce zároveň naznačit dvě věci: zaprvé že u nás se děje to samé, jenom na neviditelných místech, a zadruhé že když dívkám dav ožralých a zfetovaných mladíků způsobuje pohmožděniny na prsou a na hýždích a krade jim kalhotky na neviditelném místě, je to přece jen o něco snesitelnější,“ reaguje ironicky Doležal.

Celý text je ZDE.

Politologa nadzvedla také profesorka Jiřina Šiklová, která prý uvedla: „V roce 1955 byla poprvé spartakiáda, byli tam dorostenky a dorostenci. Ti udělali kruh a osahávali tam holky.“ K tomu je podle Doležala třeba podotknout, že popsat to, co se dělo v Kolíně nad Rýnem a v jiných německých městech, tak, že tam „dorostenci udělali kruh a osahávali tam holky“, „je poměrně chudé“.

Ve srovnání se Šiklovou jsem islamofil

Poukázal na to, že sám je také pamětník, i když přece jen o něco mladší než paní profesorka. „Bylo mi tenkrát, v době první „spartakiády“, patnáct, ale nedobrovolně jsem se cvičení zúčastnil,“ uvedl. Zpestření, o němž Šiklová mluví, prý ani neviděl, ani o něm neslyšel. „Bylo by taky zapotřebí, aby ten kruh byl tisícihlavý, a to by se vešlo tak nanejvýš na ten apel plac, na kterém jsme byli nuceni šaškovat, podotýkám, že bez holek a úplně jiným způsobem,“ píše Doležal.

Šiklová prý též soudí, že „muslimové se budou chovat podle svých kulturních prvků. Buď to musíme přijmout, nebo postavit plot, což je nesmysl.“  Na to politolog reaguje tím, že je ve srovnání se Šiklovou islamofil. „Nemyslím si totiž, že by masové kradení kalhotek a způsobování pohmožděnin na prsou a hýždích bylo muslimským prvkem. Řekl bych, že je to docela obyčejné prasáctví. Jenže když to dělá tisícihlavý ožralý a zfetovaný dav, je to zároveň ještě spartakiáda v tom úplně nejhorším slova smyslu,“ dodal.

V ČR je prý ročně znásilněno sedm tisíc žen. Zajímalo by mě, jak se ověřují takové statistiky

Na mušku si vzal i vyjádření Amnesty International pro Právo. Zmíněná lidskoprávní organizace totiž zmíněnému deníku sdělila, že v ČR je každoročně znásilněno sedm tisíc žen, jenže devět z deseti postižených to vůbec nenahlásí. „Zajímalo by mě, jak se pořizují a ověřují podobné statistiky. To je trošku malininko podobné, jako kdyby uvedli, že v ČR je sice ročně spácháno sedm tisíc vražd, ale devět desetin obětí to přežije,“ opřel se Doležal do zmíněné organizace.

Závěrem došel k názoru, že na tom, jak přistupují podobné organizace k sexuálnímu násilí v Kolíně nad Rýnem a jinde, je příznačné to, „co je typické pro vyznavače globální pravdy a lásky, multikulturality a politické korektnosti a pro podobné ujeté ideologie všude na světě“. Totiž to, že „jejich vyznavačům jde o ideje tak silně, že starost o lidi musí jít kvůli tomu stranou“.

 

 

 

 

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…