Prase, prase, prase, napsal o Zemanovi. A teď pokračuje

01.09.2015 13:32

Petr Kamberský se na stránkách Lidových novin zase jednou pustil do prezidenta Miloše Zemana. Bezzubý neúspěšný revolucionář, populista, nad jehož provokacemi se nemá smysl pozastavovat. Dští síru, sám však podle něj snídá „číši bolehlavu“.

Prase, prase, prase, napsal o Zemanovi. A teď pokračuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident republiky Miloš Zeman navštívil při příležitosti zahájení nového školního roku Základní školu Curieových

Není to tak dávno, co Kamberský označil Zemana za trojnásobné prase poté, co Zeman skrze svého mluvčího Jiřího Ovčáčka "vyjádřil lítost, že se doposud nepodařilo nalézt 30 milionů korun pro Klokánky, které pečují o české děti, třebaže částka na pomoc imigrantům bude zřejmě řádově vyšší".

Nyní Kamberský tvrdí, že Zeman dovádí svůj styl komunikace s voliči i „nevoliči“ k dokonalosti. „Jeho provokace zaplevelují veřejný prostor,“ píše ale dodává, že v závěru se nejedná o nic neřešitelného.

Jediné, co však Zeman dokázal, je štěkat na vědce a novináře, což Kamberský vidí jako „faktickou bezzubost“.

V zahraničí jej totiž ignorují, „premiér i šéf diplomacie jsou jeho osobní nepřátelé a jediné, na co se hlava státu zmůže, je blokování tří profesorů“.

Celý text zde

Dokonce se pokusil jmenovat i vlastní vládu, která to však projela na plné čáře. Pokusil se také vyměnit Sobotku na postu premiéra, ani to se mu však nepodařilo.

„Zeman dává oponentům často hořké kapky. Sám však snídá číši bolehlavu,“ uzavírá Kamberský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…