Práská na ČT! Agent! Je zle. Šarapatka televizi pochválil a ukázal prstem na člověka, který ji prý chce ovládnout

25.03.2020 15:22

Končící člen Rady ČT Zdeněk Šarapatka se pustil do Vadima Petrova, člena tzv. velké vysílací rady, Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Vyčetl mu, že z pozice člena RRTV útočí na veřejnoprávní televizi, přestože ČT v koronavirové krizi odvádí dobrou práci. Vytrvale lidi informuje o vývoji situace a k tomu ještě stíhá vzdělávat děti a bavit seniory na nově zřízeném kanálu.

Práská na ČT! Agent! Je zle. Šarapatka televizi pochválil a ukázal prstem na člověka, který ji prý chce ovládnout
Foto: Repro Youtube
Popisek: Zdeněk Šarapatka

Šarapatka se na serveru Forum24.cz zamyslel nad tím, proč Petrov i tak na veřejnoprávní televizi útočí. A odpověděl si, že tím slouží prezidentu Miloši Zemanovi a předsedovi vlády Andreji Babišovi (ANO).

Anketa

Kterou písničku by měl hrát rozhlas pro zlepšení nálady?

hlasovalo: 20087 lidí

Vadim Petrov je členem Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Za Babišovo hnutí. Už jsme tu o něm psali: „agent“, který se veřejně chlubí kurzem v britské tajné službě MI5, ale citují ho proruské Parlamentní listy a Sputnik. U Zemanova a Babišova propagandisty Veselého je taky imrvére. Bodejť, když v devíti z deseti slov spílá České televizi. A odezírá ze rtů prezidenta i premiéra. Ti mají veřejnoprávní televizi za protivné zrcadlo.  Olizovat jim polobotky je pro Petrova snadnou cestou k cíli: cenzor je už málo, teď chce dělat ředitele… České televize,“ napsal Šarapatka.

Navzdory tomu, že ČT informuje i baví, Petrov na ní podle Šarapatky hledá chyby a i v časech koronavirové pandemie útočí na Marka Wollnera, hlavní tvář Reportérů ČT, případně si vybírá Václava Moravce nebo moderátora Jakuba Železného, který krátce po zvolení zpovídal nového ombudsmana Stanislava Křečka.

Šarapatka zdůraznil, že Petrov jako člen RRTV nemá veřejnoprávní televizi mluvit ani do programu, ani do personálního obsazení.

„Na zákon ale kašle, je přece kontrolor od Babiše!  A když nepochodí, všechno udá. Sám sobě, resp. vysílací radě. Stačí zalistovat jeho facebookem, práskání na Českou televizi nejen vítá, ale sám k němu vyzývá a také se připojuje,“ pokračoval Šarapatka.

Petrov si tím podle jeho názoru připravuje půdu na časy, až stát ještě víc omezí svobodu, jak se to teď děje v Maďarsku. V tu chvíli prý přijde jeho hodina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …