Pravicová pražská opozice kritizuje plán primátorky ohledně karty Lítačka. Prý je nereálný

25.01.2016 14:28

Opoziční TOP 09 nebere vážně plány primátorky Adriany Krnáčové (ANO) ohledně karty na MHD s názvem Lítačka. TOP 09 i opoziční ODS vadí, že primátorka projekt připravovala potají, aniž informovala zastupitelstvo.

Pravicová pražská opozice kritizuje plán primátorky ohledně karty Lítačka. Prý je nereálný
Foto: Twitter Adriany Krnáčové, tan
Popisek: Karta pro pražskou MHD

„Podle informací, které jsou k dispozici, byla celá akce připravována v naprostém utajení,“ řekl ČTK zastupitel a bývalý náměstek Jiří Nouza (TOP 09). „Mám o tom řešení pochybnost a obavu, že pod vedením paní primátorky dopadají věci neslavně a že stejně může dopadnout i tato,“ doplnil. Podle něj připadá v úvahu otázka, zda jsou kroky primátorky v souladu se zákonem o veřejných zakázkách. „Návrhy primátorky dávno nebereme vážně. Žádný z nich se totiž nikdy nezrealizoval,“ uvedl předseda klubu zastupitelů TOP 09 Václav Novotný.

Podle předsedy pražské ODS Filipa Humplíka Praha pouze vyměnila červenou kartičku za zelenou. „Jde jen o mlhu vzhledem k exekucím ze strany EMS,“ řekl ČTK. „Paní primátorka má krátkou paměť, na zastupitelstvu žádné informace k opencard podávány nebyly. Tento bod totiž nikdy nepřipustila na program,“ doplnil.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam, čtk

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…