Pražští radní projednají první návrh rozpočtu

10.09.2013 7:55

Pražští radní dnes budou diskutovat o prvním návrhu rozpočtu pro příští rok. Ten počítá s běžnými výdaji ve výši zhruba 34,8 miliardy korun a s příjmy přibližně 44,2 miliardy korun. Na investice tak městu zbude zhruba 9,4 miliardy korun.

Pražští radní projednají první návrh rozpočtu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Na pražském magistrátu pokračuje reorganizace

Pražští radní by měli schválit novelu vyhlášky o hazardu a čerpání další tranše od Evropské investiční banky (EIB) ve výši 2,5 miliardy korun na dostavu metra A do Motola.

Na programu má rada řadu důležitých materiálů, které půjdou pravděpodobně příští týden na stůl zastupitelstvu. Jde mimo jiné o další krok při plánované koupi podílu v Pražské plynárenské, o přerozdělení peněz získaných v prvním čtvrtletí z hazardních her a loterií a první vlnu privatizace městských bytů. Radní se budou zabývat také řadou celoměstsky významných změn územního plánu.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr, čtk

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…