Před rokem Landa vyhrožoval na Slavících. Dnes je ticho po pěšině

23.11.2013 9:35

Lidé, kteří se v loňském roce dívali na České slavíky, byli svědky zvláštní události. Zpěvák Daniel Landa vystoupil na pódium, prohlásil, že hodlá bojovat proti zdejším a každý, kdo se nepostaví korupci, bude mít co dělat s kouzelníkem Žito 44. To mělo být Landovo nové jméno. Server Blesk.cz rozebírá situaci rok poté.

Před rokem Landa vyhrožoval na Slavících. Dnes je ticho po pěšině
Foto: Facebook.com
Popisek: Facebookový profil nové identity Dana Landy

„Rok tady teď budu rotovat po světě, budu nasazovat svůj život ve vrcholových sportech, abyste věděli, že to myslím vážně. A kdo se nepostaví proti korupci, tomu ublížím,“  vyhrožoval Landa v přímém přenosu. Po roce je ale ticho a klid. Landu si teď občané mohou pamatovat ze seriálu České televize, České století, kde v období Mnichovské krize vystupuje Landa v roli pozdějšího kolaboranta Emanuela Moravce.

Při svém vystoupení tepal Landa korupci i komunisty. Lidé je prý volí i dvacet let po revoluci a zpěvák tehdy přemýšlel, zda má ještě vůbec smysl dělat v takové společnosti muziku. Sluší se připomenout, že proti Landovi se před rokem postavil také advokát Jiří Vyvadil z ČSSD. Podal na něj trestní oznámení pro údajné výtržnictví. Zpěvák ho na oplátku označil za idiota.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…