Předseda rožnovské ODS voliči: Proč mi píšete, kde jste sebrala kontakt?

18.11.2011 15:54

Velmi netradiční přístup v komunikaci se svými voliči zvolil předseda místního sdružení ODS a zároveň zastupitel za Rožnov pod Radhoštěm Petr Holý.

Předseda rožnovské ODS voliči: Proč mi píšete, kde jste sebrala kontakt?
Foto: red
Popisek: Logo ODS

"Napsala jsem všem zastupitelům mého rodného města, tedy Rožnova pod Radhoštěm, poté, co jsem se na Vašich stránkách dočetla o možném plýtvání s penězi v souvislosti s Lesy," uvedla čtenářka, která si nepřála uveřejnit své jméno. Její identitu ovšem ParlamentníListy.cz znají.

"Napsala jsem všem zastupitelům, někteří mi odpověděli, všichni byli slušní. Jedinou výjimkou byl pan Holý z ODS, ten mě skutečně odbyl," uvedla čtenářka.

Jak ParlamentníListy.cz zjistily, předseda místního sdružení a zastupitel ODS Petr Holý obdržel stejně jako další volení zastupitelé následující e-mail:

"Dobrý den, vážené paní zastupitelky, vážení páni zastupitelé. Jako rožnovská rodačka jsem hodně rozčarovaná a zděšená z toho, co jsem se o svém rodném místě dočetla na Parlamentních Listech. Jsem zvědavá, jestli se podaří najít viníka!"

A jeho reakce? Velmi ostrá a netradiční.

Jde o miliony z Lesů?

"Nevím proč mi to posíláte a jak jste zjistila mojí adresu. Asi bych nevěřil všemu co se v ČR píše v novinách. Já jsem rozčarovaný z tolika věcí, že bych se musel odstěhovat na pustý ostrov."

Doplňme, že e-mail na Petra Holého, stejně jako na další zastupitele města, je veřejně přístupný na oficiálním webu Roznov.cz.

A kde jsou důvody možného napětí v komunikaci regionálních politiků?

ParlamentníListy.cz před několika dny přinesly exkluzivní informace o tom, že rožnovská radnice, kde se na vládnutí podílí v barvách ODS i domovská organizace premiéra Petra Nečase, má problém v podobě trestních oznámení na hospodaření servisní společnosti Městské lesy.

Opoziční zastupitel Tomáš Hradil (Věci veřejné) totiž tvrdí, že si radniční koalice přes prodej záměrně podhodnoceného dřeva zajišťuje sponzoring od místní firmy.

K TÉMATU:


Tímto plakátem v roce 2010 lákala místní ODS své voliče:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…