Přes manželku Petru na mě útočí Bakala, tvrdí Paroubek

26.08.2018 8:45

Expremiér Jiří Paroubek se na serveru VašeVěc.cz vyjádřil k obviněním, která vůči němu vznesla jeho manželka Petra Paroubková, se kterou se rozvádí. V rozhovoru pro server Seznam zprávy Paroubková řekla, že její brzy bývalý manžel má velké příjmy, které pravděpodobně nedaní. Má jít o statisícové až milionové částky. Paroubek toto obvinění odmítá. Tvrdí, že jde o politický útok na jeho osobu, za kterým stojí Zdeněk Bakala.

Přes manželku Petru na mě útočí Bakala, tvrdí Paroubek
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Někdejší předseda vlády Jiří Paroubek prý získává příjmy bokem a pravděpodobně je nedaní. Novinářům to oznámila jeho druhá manželka Petra Paroubková, se kterou se teď rozvádí. Brzy již bývalá manželka tvrdí, že o části peněz ví, odkud pochází, ale jen o části. O svých podezřeních ale nechce příliš mluvit, protože se bojí o bezpečnost svou i své dcery.

Paroubek tvrzení své ženy označuje za absurdní a žádá ji, aby pro svá velmi závažná obvinění předložila nějaké důkazy. Dokud je nepředloží, Paroubek se k celé věci odmítá vyjadřovat. Kauzu prý považuje za politický útok na svou osobu. Sluší se připomenout, že expremiér se pokouší vrátit do nejvyšších pater politiky a jako nezávislý kandidát v Ostravě usiluje o zvolení senátorem. Ale v České republice podle něj žijí lidé, kteří si jeho návrat do politiky nepřejí. Má to být především bývalý majitel společnosti OKD Zdeněk Bakala.

„Myslím, že v zákulisí celou záležitost režírují stále titíž lidé, kteří si nyní přejí znemožnit mou volbu. Rok po volbách do sněmovny v roce 2010 se Z. Bakala chlubil v rozsáhlém rozhovoru MF Dnes, že zabránil tomu, abych se stal českým premiérem. Z. Bakala se nyní bojí mého zvolení senátorem v Ostravě. Ví, že je to pro něj počátek mnoha dalších nepříjemností. Avizoval jsem již, že mí právníci pracují na trestním oznámení na Bakalu pro nesplnění veřejného příslibu, že nabídne k odprodeji za výhodnou cenu těm nájemníkům z více než 43 000 bytů OKD, kteří o to budou mít zájem. Je známo, že marketingově Bakalovi dlouhodobě pomáhá firma Bison & Rose, jejíž představitel je ostatně jeho tiskovým mluvčím," napsal Paroubek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…