Prezident Zeman dnes zahájí návštěvu Královéhradeckého kraje

15.02.2017 6:46

Prezident Miloš Zeman dnes zahájí třídenní návštěvu Královéhradeckého kraje. Kromě Hradce Králové pojede také do Vrchlabí, Rudníku, Červeného Kostelce, Jaroměře a do Nové Paky. Na programu má setkání s krajskými zastupiteli a starosty, návštěvu dvou firem a několik setkání s občany. Zeman na oficiální návštěvu kraje přijíždí počtvrté.

Prezident Zeman dnes zahájí návštěvu Královéhradeckého kraje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman před natáčením každoročního Vánočního poselství

Dnešní prezidentův program v kraji začne v 10:30 v Hradci Králové na hejtmanství. Zeman se tam setká s hejtmanem Jiřím Štěpánem (ČSSD) a se zastupiteli kraje a některými starosty. Odpoledne Zeman navštíví závod automobilky Škoda Auto na výrobu převodovek ve Vrchlabí a obec Rudník, která je nositelem titulu Vesnice roku Královéhradeckého kraje 2016.

Ve čtvrtek prezident navštíví gumárny Saar Gummi Czech v Červeném Kostelci, kosteleckou radnici a setká se s občany. Odpoledne se sejde s vedením a obyvateli Jaroměře. V pátek prezident navštíví hradeckou základnu letecké záchranné služby. Pak přejede do Nové Paky, kde po setkání s vedením města a občany program v kraji zakončí tiskovou konferencí.

Při poslední dvoudenní návštěvě loni na přelomu března a dubna Zeman zavítal do Třebechovic pod Orebem, Vrchlabí a Kostelce nad Orlicí. Původně se plánovala třídenní návštěva, program byl ale zkrácený kvůli návštěvě čínského prezidenta Si Ťin-pchinga v Praze.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…