Probíhá hladovka proti komunistům

21.03.2014 9:37

Dnes probíhá společná hladovka, kterou pořádá platforma občanských, demokratických a protikomunistických iniciativ. Má uctít památku obětí předlistopadového režimu. Platforma Bez komunistů.cz o tom informovala na svém facebookovém profilu.

Probíhá hladovka proti komunistům
Foto: Irena Ševelová
Popisek: Členové Konzervativní strany v Brně u památníku obětem komunismu

„10.000 lidí zabili komunisti v této zemi. Připomínáme je v řetězové hladovce. Připomněli jsme dosud 527 lidí. V pátek ve společné hladovce připomeneme další. Přidejte se,“ vyzývají organizátoři hladovky na Facebooku.

Společná hladovka znamená, že ji bude držet více lidí najednou, i když se budou nacházet na různých místech. Hladovka probíhá po dobu 24 hodin, od půlnoci ze čtvrtka na pátek do půlnoci z pátku na sobotu.

K hladovce se může připojit kdokoliv, stačí napsat na e-mailovou adresu uvedenou na zmíněném profilu na sociální síti. Podle organizátorů lze hladovět – jen o vodě – i v průběhu soboty 22. března, rovněž od půlnoci do půlnoci. Kdo například ze zdravotních důvodů nemůže držet hladovku celých 24 hodin, může se přidat v neděli na tak dlouhou dobu, která mu vyhovuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Toto není pokus o přepisování dějin...“ Oslavy osvobození. Bez ruské vlajky i hymny

10:13 „Toto není pokus o přepisování dějin...“ Oslavy osvobození. Bez ruské vlajky i hymny

Několik tisíc lidí se zúčastnilo pietního aktu a následného doprovodného programu v Muzeu na demarka…