Proti úchylným idejím! Vladimír Železný jde do boje o Senát za Klause ml.

17.06.2020 11:41

Za hnutí Trikolóra budou v letošních volbách do Senátu kandidovat významné osobnosti veřejného života, akademici a starostové. Například ve Znojmě se bude o post senátora ucházet bývalý ředitel TV Nova, europoslanec a senátor Vladimír Železný, v Kolíně Ivanka Kohoutová, ředitelka Střední zdravotnické školy Ruská, známá z tzv. šátkové kauzy, a v Praze 9 předseda Národní rady osob se zdravotním postižením Václav Krása.

Proti úchylným idejím! Vladimír Železný jde do boje o Senát za Klause ml.
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vladimír Železný

„Za Trikolóru kandidují osobnosti, které spojuje náš program a jeho tři pilíře: braňme normální svět, bohatství vzniká z práce a české zájmy na prvním místě. Všichni v rámci své profese nebo během života poznali, že tyto hodnoty nejsou v dnešní době vůbec samozřejmostí. Jako hnutí podpoříme i několik dalších výrazných nezávislých kandidátů v Čechách i na Moravě,“ uvedl předseda hnutí Trikolóra Václav Klaus ml. 

Anketa

Je Nora Fridrichová kvalitní novinářka?

7%
93%
hlasovalo: 27311 lidí

Vladimír Železný nebyl pouze ředitelem a spolumajitelem největší televizní stanice v ČR, ale na počátku tisíciletí zastával i funkci senátora právě za Znojmo a následně byl i zvolen do Evropského parlamentu.

„Po delší pauze se jako nezávislý kandidát tedy vracím do politiky. Ne pro slávu, prestiž a čechrání ega. Vracím se hlavně kvůli svým dětem, protože mi není lhostejné, v jaké době je s manželkou vychováváme. Není mi jedno, že se současný svět asi zbláznil… vadí mi, že normou úspěchu se stalo to, do jaké genderově okrajové skupiny patříte, zda vyznáváte některou z dnes módních, a pro mne úchylných, minoritních idejí a utopií, než to, jaký za sebou máte pracovní nebo studijní úspěch, životní výkon založený na letitých zkušenostech. Je čas návratu k tradičním, ověřeným hodnotám,“ uvedl Vladimír Železný.

Volby do jedné třetiny Senátu se budou konat  2. a 3. října 2020 souběžně s volbami do krajů. Volit se bude ve 27 obvodech. Trikolóra bude kandidovat ve většině z nich.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…