Proto umírají! Kolega Csákové a Bílé udeřil. Odvážně

16.03.2021 9:52

Lidé umírají proto, že Babišova vláda jim neumožňuje zvyšovat jejich přirozenou imunitu. Tvrdí zpěvák, hudebník a profesionální kouč Martin Pošta. Ten protestuje proti tomu, aby lidé byli tlačeni do očkování, a přitom si nemohli ani zacvičit. Pošta v minulosti spolupracoval se zpěvačkami Ilonou Csákovou, která se též silně vyjadřuje o pandemii covidu-19, či s Lucií Bílou.

Proto umírají! Kolega Csákové a Bílé udeřil. Odvážně
Foto: Lukáš Fronk
Popisek: Lucie Bílá na grandiózním koncertě Fifty Fifty

Zpěvačka Ilona Csáková a několik dalších umělců hlasitě kritizuje jak protikoronavirová opatření vlády, tak očkování. Sama Csáková hlasitě vykřikuje do světa, že do ní nikdo vakcínu proti covid-19 cpát nebude. Prezident Miloš Zeman o ní a jí podobných osobnostech řekl, že jsou lehce dementní.

Psali jsme: Zeman maximálně udeřil: Odmítat očkování proti covidu je lehce dementní. Třeba Csáková? Vojáci, buďte přísní na odmítače!

Anketa

Odpustili jste Německu okupaci Československa a Protektorát Čechy a Morava?

4%
96%
hlasovalo: 23919 lidí

K podstatně umírněnějším kritikům očkování, ale přesto ke kritikům, patří i osobní kouč a zpěvák Martin Pošta, kteý působil v kapele Laura a její tygři s již zmíněnou Ilonou Csákovou, spolupracoval s Lucií Bílou a je spojen s několika muzikály – s muzikálem Dracula, Tři mušketýři, Angelika, Johanka z Arku, Monte Cristo, Kleopatra, Carmen, Excalibur, Golem a dalšími.

Pošta na sociální síti Facebook napsal, že by od vlády čekal, že bude lidi nabádat, aby si posilovali vlastní imunitu.

„Chybí mi vytváření prostředí pro zvyšování imunity (prostory pro pohyb, nosit roušky jen v prostorech, kde jsou efektivní, doplnit svou stravu vitamíny C, D3, zinkem, selenem apod...). Naopak se tu vytváří prostor pro vakcinaci celé společnosti a znevýhodnění těch, kteří chtějí bojovat s nemocí právě posilováním imunity. A prostory pro pohyb se zakazují, přikazuje se nosit roušky i na ulici, pokud jsem na ní sám,“ napsal Pošta.

Očkovat by se podle něj měli nemocní lidé, jejichž imunita je slabá. Ostatní lidé by podle zpěváka udělali lépe, kdyby posilovali svou přirozenou obranyschopnost.

„Samozřejmě že vakcína je skvělá pro lidi, kteří si svou imunitu nemohou z nějakých důvodů zvyšovat. Ale právě proto by v této zemi měli vystoupit odborníci, kteří v médiích budou motivovat lidi, jak si, v nejrůznějším věku, zvyšovat imunitu,“ uvedl doslova Pošta.

Zpěvák Martin Pošta promluvil

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

20:25 Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

Vystoupení Danuše Nerudové v superdebatě lídrů kandidátek do eurovoleb jako „historický debakl“ zhod…