První skupina proti Zemanovi je na světě

27.01.2013 15:16

Nevolili jsme Zemana a jsme na to hrdí, tvrdí po pár hodinách téměř 10 tisíc uživatelů Facebooku. Problém z jejich pohledu může být v tom, že podobným tempem roste taky stránka, která Zemana naopak oslavuje.

První skupina proti Zemanovi je na světě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ve volebním štábu Miloše Zemana. Miloš Zeman se stal novým prezidentem České republiky

"Nevolili jsme Zemana a jsme to na hrdí! Jsi i ten, který volil správně? Přidej se!" tvrdí správce skupiny. Jak ParlamentníListy.cz upozornil jeden z jejich uživatelů, který si přál zůstat v anonymitě: "Zajímavé je, že se ta stránka propaguje z velmi výhodných pozic na FB, placených, takže určitě nejde o nahodilou, ale připravenou akci."

Jak se naše redakce přesvědčila, stránka je skutečně propagována placenou inzercí.

Do této chvíle se na ni objevila anketa, upozornění voličům a rovněž několik desítek příspěvků vesměs mladších lidí. Jim ovšem prostřednictvím ParlamentníchListů.cz Miloš Zeman vzkázal, aby si uvědomili, že jeho podpořil rovněž profesor Vladimír Franz. "Nevolil jsem Zemana a jsem na to hrdý! Je to pouze krok zpět a to "kamarádíčkování" bude pokračovat!" kontruje správce fanouškovské stránky.

Podle analytika Břetislava Polácha nebude mít podobná akce vliv. „Čekám ještě svolání několika demonstrací, kam nikdo nepřijde, protože Facebook už dávno není, co býval, jeho síla je už velice okrajová a sám Facebook slouží víceméně jako nástěnka novinových článků.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…