Prymula, Vojtěch a další... Patří do Bohnic! Klaus ml. na scéně. A zostra

01.09.2021 22:05

Poslanec a expředseda hnutí Trikolóra Václav Klaus mladší se v pořadu K věci vysílaném na CNN Prima NEWS rozhovořil o vládním boji proti koronavirové epidemii a ostře zkritizoval osobnosti, které se v této době prostřídaly v roli šéfa resortu zdravotnictví. Patří prý do Bohnic.

Prymula, Vojtěch a další... Patří do Bohnic! Klaus ml. na scéně. A zostra
Foto: screen: ČT24
Popisek: Václav Klaus mladší při svém vystoupení v Poslanecké sněmovně

Zdá se, že epidemii máme v Česku pod kontrolou, Klaus junior se při pohledu na počiny vládnoucí garnitury obává, aby se situace nezačala brzy měnit k horšímu. „Když vidím naši českou politickou reprezentaci, taky si nejsem jist, zda se zase školy nezavřou. To byla chyba, kterou bychom znovu dopustit neměli,“ kritizoval vládu.

Původní zdroj ZDE.

Epidemiolog Roman Prymula a ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (ANO) podle Klause juniora svými restrikcemi zlikvidovali řadu živnostníků a jsou psychiatrickými pacienty: „Prymula, Vojtěch a další zlikvidovali českou ekonomiku a patří do Bohnic. Jejich opatření považuji za pomatená. Vliv na průběh nemoci to nemělo, zlikvidovali spoustu živnostníků,“ pokračoval zostra Klaus mladší.

Sám by preferoval, abychom předpovídali budoucnost s jistým porovnáním zkušeností z minulosti. „Když byla španělská chřipka první rok, byl to velký úder. Třetí rok už byla slabší a odeznívalo to,“ popsal Klaus ml. s tím, že očekává stále nižší počty nakažených nebo zemřelých. „Za padesát let na to budeme vzpomínat,“ řekl jistě.

Očkování proti covidu považuje za zcela zbytečné. „Mám známé, kteří jsou očkovaní jen proto, že nesnášejí tu buzeraci, je to na hlavu,“ popsal Klaus mladší, který sám očkování odmítl. Stejně kriticky se staví k testování ve školách, to podle něj nemá na epidemii vliv a jsou to jen vyhozené peníze.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…