Publicista Neff prozradil, kdy by měla nastat roušková revoluce

29.08.2021 16:23

Publicista Ondřej Neff zhodnotil covidové poměry. Konstatoval, že pokud dnešní situace vydrží i na podzim, přijde čas na rouškovou revoluci. V tuhle chvíli se stát chystá vyvinout největší tlak na žáky a studenty, kteří se nemohou bránit. Podotkl, že proto se za ně momentálně postavil někdejší senátor Ivo Valenta. Ale nejen on. I předsedkyně Trikolóry Zuzana Majerová Zahradníková.

Publicista Neff prozradil, kdy by měla nastat roušková revoluce
Foto: wikipedia.org
Popisek: Ondřej Neff

Situace je teď v Česku přiměřeně dobrá. Podle odborníků je to na jedné straně kvůli očkování a na straně druhé kvůli velkému promoření populace nemocí covid-19. I tak ale vláda chystá pro školní rok koronavirové restrikce jako testování dětí a nošení roušek pro ty, které testovány nebudou.

Podle Neffa si stát chce došlápnout na ty občany, kteří se nemohou bránit. Na děti a mladistvé.  

„Nejdřív ji násilně držel doma (ve verneovce Dva roky prázdnin si děti na opuštěném ostrově zřídily školu, takže fakticky chodily do školy) a teď ji buzeruje rouškami. Končí srpen a chci se vsadit, že pokud nedojde k nějakému neblahému zvratu, lidi přestanou roušky nosit. Výjevy z karlovarského festivalu buďtež příkladem. Upozorňuje na to bývalý senátor Ivo Valenta a obrátil se v této věci na Nejvyšší správní soud. K tomu je ještě dobré připomenout, že hlavní peleton v závodech o poslanecká křesla se tváří, že žádná pandemie není, a normální svět brání Trikolóra. Ta obhajuje normální svět, pročež ji neberou do hlavních médií, což je normální,“ napsal Neff na Neviditelném psu.

„Celkový trend je pozitivní, a jestli vydrží do podzimu, měla by nastat roušková revoluce,“ dodal ještě.

Až k ní dojde, české zdravotnictví se bude moct konečně věnovat i jiným nemocem než covidu-19. Léčbám rakovin, poinfarktovým stavům, léčbě lidí po mrtvici a tak podobně.

Ivo Valenta je většinovým majitelem ParlamentníchListů.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…