Půl hodiny se prý pudruje. Řeč je o náměstkovi hejtmana

21.08.2012 12:02

Redakce ParlamentníchListů.cz byla oslovena obyvatelem Zlína, který tvrdí, že místní garnitura nic nedělá a místo toho se pouze ukazuje v médiích. Konkrétně šlo o hejtmana kraje Mišáka a jeho neúspěšného protikandidáta, zástupce ODS Libora Lukáše.

Půl hodiny se prý pudruje. Řeč je o náměstkovi hejtmana
Foto: roznov.cz
Popisek: Markéta Blinková převzala krabici při otevření polikliniky. Vpravo Libor Lukáš

O hejtmanovi Mišákovi informovala naše redakce již v pondělí, a to v souvislosti s jeho neschopností informovat své voliče. Tato "aktivita" přetrvává, když na jeho oficiálním webu není víc než rok nový článek a o kandidátce do krajů se na stránkách zlínské ČSSD taktéž nikdo nedozví. "Je všem pro smích," uvedl náš zdroj, obyvatel a zároveň, jak sám píše, krajský politik.

"A to jste ještě nepsali o jeho nohsledovi, který se půl hodiny denně pudruje a nonstop vysedává po drahých pražských hotelích, kde mívá své schůzky a kde řeší obchod. Ten člověk se jmenuje Libor Lukáš, detaily si jistě najdete," uvedl náš zdroj s tím, že jak Mišák, tak Lukáš budou mít brzy problémy s kriminální policií. Tyto informace ovšem nikdo z orgánů činných v trestním řízení nepotvrdil.

Lukáš, neúspěšný kandidát na hejtmana, o sobě tvrdí, že "je zastáncem liberálně - konzervativního konceptu při rozvoji občanské společnosti a prosazuje manažerský způsob řízení krajských institucí." Náš zdroj se však nad touto větou pozastavil. "Mluvili jste s ním někdy? Ten nedá dohromady větu, jen kšeftuje a ještě blbě," řekl. "Navíc sám sebe miluje, takže ho zajímá jen on sám," dodal.

O těchto slovech může svědčit i fakt, že Lukášův oficiální web obsahuje rozsáhlou fotogalerii. A téměř každý snímek zahrnuje jméno a příjmení dotyčného. Libor Lukáš na ozvěnách akademie, Libor Lukáš na Velehradě, Libor Lukáš na setkání a desítky dalších.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

22:15 Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

Výskyt černého kašle v ČR dosáhl svého dlouholetého maxima. Vedle zvýšeného výskytu černého kašle se…