Putin půjde dopředu i za cenu tisíců životů, má jasno Mitrofanov

03.03.2022 8:54 | Ze sítí

Komentátor deníku Právo Alexandr Mitrofanov se zamyslel nad tím, jaké možnosti po prvním neúspěchu agrese vůči Ukrajině zůstávají Vladimiru Putinovi.

Putin půjde dopředu i za cenu tisíců životů, má jasno Mitrofanov
Foto: Oficiální stránky ruského prezidenta
Popisek: Ruský prezident Vladimír Putin

Alexandr Mitrofanov upozornil na twitteru, že kdyby ruský prezident Vladimir Putin uznal neúspěch a nařídil stažení ruských okupačních sil z Ukrajiny, bude to znamenat jeho konec. Druhou možností je, že na Ukrajině rozpoutá masakr. S použitím všech dostupných zbraní.

„Chtěl bych zopakovat, co jsem psal snad ještě před invazí, která to dilema pro Putina jenom prohloubila. Buď se vrátí domů s porážkou a pak neuplyne dlouho a bude po něm. Anebo půjde dopředu hlava nehlava za cenu tisíců životů a za použití jakýchkoli zbraní. To mi nejde z hlavy,“ napsal Mitrofanov.

Válka na Ukrajině

Přidal video, které ukazuje, jak to probíhá, když si někdo dovolí protestovat proti invazi na Ukrajinu přímo v Rusku. Mitrofanov poznamenal, že se policie k demonstrantům chová podobně, jako se chovala ve 30. letech minulého století fašistická Itálie.

 

 

Nakonec přidal jednu poznámku k odsouzení ruské barbarské akce na Ukrajině na půdě OSN.

„Přátelé Putinova Ruska: Severní Korea, Bělorusko, Eritrea, Sýrie, Miloš Zeman, Václav Klaus a Jiří Vyvadil,“ poznamenal Mitrofanov.
 
:Válka na Ukrajině

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…