Rakušan zase dělá něco, o čem nemá ani ponětí, poukazuje Šlachta

08.06.2022 17:29 | Ze sítí

Šéf občanského hnutí Přísaha Robert Šlachta se na svém facebookovém profilu obul do současného ministra vnitra Víta Rakušana (STAN). Poukázal totiž mimo jiné na to, že se vytváří nový úřad, kde „narvou kyberzločin a terorismus“.

Rakušan zase dělá něco, o čem nemá ani ponětí, poukazuje Šlachta
Foto: Hans Štembera
Popisek: Robert Šlachta

„Rakušan zas dělá něco, o čem nemá ani ponětí. Když v roce 2016 rušili náš ÚOOZ, bylo všem naprosto jasné, proč to dělali. Chtěli se zbavit mě a všech mých kolegů, kteří jim nikdy nešli na ruku a měřili všem stejně. Překupníkům, mafiánům i té milence premiéra. Oficiálně to skryli pod nějaké kecy o lepší organizaci, úsporám, synergii a nevím co ještě. Prostě klasické politické kecy,“ poznamenal bývalý šéf Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu.

„A co se děje teď? JDOU TO ZNOVA ROZDĚLIT! Jdou vytvořit nový úřad, kde narvou kyberzločin a terorismus,“ dodává Šlachta.

„Takže nejenže to celé před šesti lety byla naprostá šaškárna, aby se nás zbavili, ale navíc k tomu ještě jdou udělat reformu policie právě teď. V čase, kdy ministerstvo netuší kolik, kde a jaké lidi tady má a jak se pohybují dovnitř republiky a ven z ní. Tak právě teď dělají reformu, u které se VŽDYCKY ztratí lidi, informace a vazby. To je přesně to, co si policie ani Česko dneska nemůžou dovolit. A Rakušan to stejně udělá a pak bude překvapen, jaké z toho budou následky. Měl by ale vědět, že to půjde za ním. Je to totiž ministr vnitra,“ zakončil Šlachta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…