Rath měl v sobě zakořeněnou chuť ostatní ponižovat, řekl komentátor v ČT

20.05.2012 22:33

David Rath měl v sobě vždy zakořeněnou chuť ostatní ponižovat, zaznělo v pořadu ČT 168 hodin. Moderátor Lukáš Dolanský zavzpomínal i na některé jeho slavné výroky.

Rath měl v sobě zakořeněnou chuť ostatní ponižovat, řekl komentátor v ČT
Foto: Tomáš A. Nový
Popisek: David Rath hovoří ve sněmovně

„Když bylo potřeba někoho urazit, řeklo se: Vypusťte Krakena,“ uvedl svoji reportáž v pořadu 168 hodin reportér Lukáš Dolanský. Podpořil ho v tom i komentátor deníku Právo Alexandr Mitrofanov – David Rath měl prý v sobě vždy zakořeněnou chuť ostatní ponižovat.

Pan prezident, malé trucovité dítě – takto označil například Václava Klause. Ministra financí Miroslava Kalouska zase rád spojovat s alkoholem. Jednou si dokonce vysloužil i facku, od Miroslava Macka.

„Tento herec, kabaretní herec, mě bude o něčem poučovat?!“ rozčílil v poslanecké sněmovně Víta Bártu.

Podle slov Dolanského se proslavil díky pořadu Arena na ČT. Devětadvacetiletý Rath tehdy navrhoval, aby si pacienti připláceli za své zdraví. A sklidil za to velký úspěch. Už od počátku však nad jeho jménem „cosi“ viselo, míní komentátor Mitrofanov.

„Tam byla pořád jakási intuice, jakési tušení, že David Rath jednou vyvede něco, co poškodí Bohuslava Sobotku,“ dodal v pořadu.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…