Rath vystupoval v upoutávce na slavnosti. Jako doktor zachránce

07.06.2012 21:15

Ve videoupoutávce na festival v Poděbradech si roli lékaře zachránce zahrál bývalý středočeský hejtman David Rath. Informuje o tom server tn.cz.

Rath vystupoval v upoutávce na slavnosti. Jako doktor zachránce
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Vazebně stíhaný poslanec David Rath vystoupil ve sněmovně

To, že David Rathbyl ve středních Čechách na každém druhém billboardu, za jeho šéfování středočeskému kraji nikoho nepřekvapovalo. Po Rathově zatčení jeho jméno raději ze všech plakátů, plaket, webových stránek a dalších propagačních materiálů potichu mizí. Ne však dokonale.

Zachránce krásné blondýny

TV Nova a TN.cz získaly upoutávku na muzikálový festival v Poděbradech. Začíná zítra a v původním propagačním videoklipu, kterým se však pořadatelé teď už moc nechlubí, vystupoval i sám hejtman Rath.

Zahrál si roli doktora, který z bezvědomí vzkřísí překrásnou blondýnu v brnění. Klip končí jejich objetím a slovy "Chcete vidět víc? Přijďte na Muzikálové ozvěny do Poděbrad“.

TV Nova upoutávku ukázala i současné středočeské hejtmance Moravčíkové. Její reakce? "Přiznám se, že jsem ji předtím neviděla. A nelíbí se mi.“ Slibované "Chcete vidět víc?“ už neplatí. Muzikálových slavností se David Rath zcela jistě nezúčastní.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…