Regionální TV: Komunisté měli z válečných hrdinů strach, báli se, že budou chtít nasadit životy i proti rudé totalitě

29.10.2020 22:19

ParlamentníListy.cz ve spolupráci s RegionálnítelevizíCZ přináší čerstvé video-aktuality z celé České republiky. Televizní program s názvem regionalnitelevize.cz mediálně propojuje všechny regiony České republiky a na jednom místě přináší aktuální zpravodajství ze všech obcí, měst a krajů naší země o společenském, ekonomickém, kulturním či sportovním dění.

Prezident republiky Miloš Zeman u příležitosti výročí vzniku republiky vyznamenal téměř 4 desítky osobností. Udělil také čtyři Řády Bílého Lva za mimořádné zásluhy o obranu a bezpečnost státu a vynikající bojovou činnost. A to osobnostem, které na ocenění čekaly dlouhá desetiletí. Ve většině případů se tohoto ocenění nedožily. O jaké osobnosti vlastně jde a proč na toto ocenění čekaly tak dlouho, na to jsme se zeptali vojenského historika a ředitele památníku Lidice a také čerstvého laureáta medaile za zásluhy 1. stupně Eduarda Stehlíka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Hans Štembera

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…