Režisér Jakub Kohák: Já bych byl fantastickým prezidentem. Taky umím říct „bablbam“

09.01.2019 20:53

Režisér Jakub Kohák se prý o politiku moc nezajímá, raději staví lego se synem. Je však přesvědčen, že by byl dobrým prezidentem. Jak na to přišel? Podívejte se sami.

Režisér Jakub Kohák: Já bych byl fantastickým prezidentem. Taky umím říct „bablbam“
Foto: screen ČT
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Moderátora a herce Jakuba Koháka zná celá řada lidí z reklam s kozou Vlastou. Reklamy točí od počátku tisíciletí. V rozhovoru s Lubošem Xaverem Veselým v internetové televizi XTV toho prozradil hodně. Třeba to, že reklamy bývaly zlatým dolem. Reklama skýtala takové finanční možnosti, že jsem si za den mohl dovolit utratit tolik, co stojí celý film. Když jste se dohodli s klientem, že budete točit na Islandu, tak se to točilo na Islandu. Byla doba, kdy v reklamě nebylo skoro nic nemožné. To bylo rajcovní, ale ta doba už je pryč... Dnes už jsou ty rozpočty méně rozmáchlejší a klientovi stačí méně,“ upozornil Kohák.

Veřejnému dění prý moc času nevěnuje. Nehodlá se zabývat věcmi, které nedokáže změnit. „Čas je to nejdražší, co mám,“ zdůraznil. „Radši stavím lego se synem,“ pokračoval. Trvá si však na tom, že by mohl být dobrým prezidentem. „Já bych byl fantastický prezident,“ poznamenal se smíchem. Náš prezident přece někde mluvil o žvýkačce anglicky. A ‚bablbam‘ umím říct taky,“ smál se.   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…