Rodiče popálené Natálky možná přijdou o dům

13.03.2012 20:27

Na dům Anny Sivákové, který po žhářském útoku čtyř extremistů získala v Budišově nad Budišovkou z veřejné sbírky rodina popálené Natálky, je vydán exekuční příkaz k prodeji. Vyplývá to z výpisu katastru nemovitostí.

Rodiče popálené Natálky možná přijdou o dům
Foto: rep
Popisek: Romské děti si hrají na hřišti

Rozhodnutí o exekučním příkazu není podle právníka exekutorského úřadu Adama Havlici prozatím pravomocné. "Exekutor zaslal usnesení i příkaz na katastr, dokud ale nebude doručen všem účastníkům, není pravomocný," řekl Mediafaxu Havlice.

Vykonstruované lži dlužníků

Podrobnosti k exekuci na dům Anny Sivákové právník odmítl uvést s odvoláním na exekuční řád. "Navíc z důvodu vykonstruovaných lží dlužníků, kteří si na exekutory stěžují, informace médiím neposkytujeme," dodal.

Vykonstruované lži dlužníků

Matka dnes pětileté Natálie Kudrikové, popálené při žhářském útoku na 80 procentech těla, žije v domě v ulici Generála Svobody, který koupila za 540 tisíc korun z částky 900 tisíc, kterou ji lidé po útoku celkem poslali.

Čtyři žháři na dům romské rodiny ve Vítkově zaútočili v noci na 19. dubna 2009. Za pokus o rasově motivovanou vraždu byli pravomocně odsouzeni k výjimečným trestům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…