Rozjásaný Petr Gazdík. Jediným zklamáním je prý úspěch Okamury

08.10.2016 18:38

Předseda hnutí STAN Petr Gazdík sálal po krajských a senátních volbách optimismem. A měl podle svých slov důvody. Zklamání je jen pomálu.

Rozjásaný Petr Gazdík. Jediným zklamáním je prý úspěch Okamury
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Gazdík

„Chtěl bych velmi poděkovat za jejich hlasy. Starostové jejich důvěru určitě nezklamou,“ přislíbil Petr Gazdík. Úspěch Starostů považuje za obrovský úspěch. „Předčilo to naše očekávání,“ zmínil.

„Jsem strašně rád, že Martin Půta suverénně obhájil svou úspěšnou práci v Libereckém kraji. Ztransparentnil ten kraj. To je obrovský úspěch. V tom kraji je to vidět, a zvláště při tom nesmyslném obvinění. Nesmyslná kriminalizace nic nezmění na tom, že pracuje-li člověk dobře, voliči to ocení,“ řekl Gazdík.

Úspěch vidí i ve Středočeském kraji, kde sociální demokracie zřejmě skončí až za STAN. 

 Zatím to také vypadá, že bychom ve druhém kole mohli být v šesti senátních obvodech, a děkuji za to,“ dodal. Zklamání prý téměř nikde necítí. „Snad jen z toho, jak vypadají celkové celostátní výsledky,“ zmínil Gazdík. A neopomněl zmínit ani zklamání z úspěchu strany Tomio Okamury, která se v mnoha krajích dostane do zastupitelstev. „Že uspěje na základě nereálných slibů o uprchlících. Z kraje přitom tento problém řešit nejde,“ dodal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…