Rozlícený Okamura účtoval s TV NOVA

28.07.2015 9:11

Včerejší reportáž televize Nova ve večerních zprávách rozčílila poslance Tomio Okamuru (Svoboda a přímá demokracie) natolik, že si na svůj facebookový profil nahrál video, ve kterém se snažil dementovat její zpravodajství a popsat práci českých médií.

Rozlícený Okamura účtoval s TV NOVA
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Okamuru rozlítila informace TV Nova, že soud na něj uvalil exekuci za dluh, který vznikl v souvislosti s prohraným soudním sporem s organizací Transparency International. 

„Žádná exekuce na mne vedena není,“ uvedl Okamura s tím, že televize Nova řekla ve svých večerních zprávách opak, aby jej lživě poškodila. Okamura uvádí, že uplynulý pátek uhradil částku 19 602 Kč, a to až po výzvě k úhradě. Podle svých slov totiž nebyl vinou advokátů včas o nutnosti uhrazení informován. Tato věta ostatně zazněla i v reportáži TV Nova.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

„Dnes ráno mi bylo přes mého advokáta exekutorem potvrzeno, že žádná exekuce na mne již není vedena, jelikož byl dluh ihned v tentýž den uhrazen. Vše se tedy vyřídilo během jednoho pracovního dne a moji advokáti dostali ode mne vynadáno, že mají příště lépe hlídat termíny," uvedl s tím, že tato fakta reportéři TV Nova věděli, a přesto odvysílali reportáž podle něj v manipulativním duchu. Okamurovo rozčílení je však bezesporu zajímavé – v reportáži totiž zaznělo, že je dluh uhrazen.

„To, co předvádí dlouhodobě česká média, takovou lež a manipulaci jakéhokoliv tématu a dehonestaci nepohodlných lidí za každou cenu, to je neuvěřitelné. A já znovu opakuji, nevěřte českým médiím ani slovo. Píšou a vysílají podle toho, kdo je platí. A kdo nemaže, ten nejede. To je bohužel česká realita,“ uvedl. 

Celé vyjádření Tomio Okamury z jeho facebookového profilu:

Dnes jsem byl opět terčem zmanipulovaných a prolhaných médií, která se snažila vytvořit dojem, že je na mne uvalena exekuce, aby mě poškodili v očích veřejnosti. Žádná exekuce na mne ale vedena NENÍ - přesto televize Nova ve večerních zprávách řekla manipulativně opak, aby mě lživě poškodila. Jak je možné, že se na takhle prolhanou televizi dívá tolik lidí a tím ji podporuje?

Uplynulý pátek 24.července jsem uhradil částku 19 602 Kč (devatenáct tisíc šest set dva korun) určenou na náhradu soudních výloh u jednoho případu - o titulu a termínu úhrady jsem ale nebyl vinou mých advokátů včas informován. V okamžiku, kdy jsem obdržel výzvu k úhradě, což bylo také uplynulý pátek 24.července, jsem částku ihned v ten samý den zaplatil a bylo mi dnes ráno přes mého advokáta exekutorem potvrzeno, že žádná exekuce na mne již NENÍ vedena, jelikož byl dluh ihned v ten samý den uhrazen. Vše se tedy vyřídilo během jednoho pracovního dne a moji advokáti dostali ode mne vynadáno, že mají příště lépe hlídat termíny. Tato všechna fakta věděl i reportér televize Nova Martin Šnajdr a přesto televize vytvořila lživou reportáž.

To, co předvádí dlouhodobě česká média, takovou lež a manipulaci jakéhokoliv tématu a dehonestaci nepohodlných lidí za každou cenu, to je neuvěřitelné. A já znovu opakuji, nevěřte českým médiím ani slovo. Píšou a vysílají podle toho kdo je platí. A kdo nemaže, ten nejede. To je bohužel česká realita.

Co si myslíte o českých médiích Vy? Myslíte, že lžou nebo říkají pravdu? A která média podle Vás lžou nejvíce? 
A jestli se mnou souhlasíte, sdílejte prosím všem vašim přátelům, ať se lidé dozví pravdu. Děkuji za podporu.

Přeji ať se Vám daří a děkuji, že jste navštívili můj profil.

Video najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …