Roztrhl se pytel s písněmi proti uprchlíkům. Zde VIDEO s dívkou, která bude dokonce kandidovat

09.08.2016 14:02

Blogerka a youtuberka Dominika Myslivcová, která v posledních dnech rozvířila internet svým videem z Teplic, v němž brojí proti změnám, kandiduje jako nestraník za Úsvit a Blok proti islamizaci. Do krajského zastupitelstva se chce dostat v Moravskoslezském kraji, a to na třetí pozici kandidátky.

Roztrhl se pytel s písněmi proti uprchlíkům. Zde VIDEO s dívkou, která bude dokonce kandidovat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hnutí Úsvit - Národní koalice představilo svou kandidátku do krajských voleb Dominiku Myslivcovou

„Dominika Myslivcová videem ukázala mladé generaci, která politiku tolik nesleduje, problém islamizace naší země. Já doufám, že se nám společně podaří oslovit především mladé lidi, kteří problém imigrace a islamizace zatím tolik nevnímají,“ řekl k tomu předseda strany a válečný veterán Miroslav Lidinský.

Volební heslo Myslivcové se k videoklipu „Změnu, tu my nechceme“ odkazuje. „Nechci černou, ale růžovou budoucnost,“ hlásá. Videoklip pak věnovala všem ženám, které se chtějí v naší zemi cítit bezpečně. „Denně utrácím za hadry a kosmetiku, abych se líbila sobě a okolí,“ rapuje blonďatá Myslivcová v růžovém, držíc plyšového medvěda. „Nechci chodit ven v hábitu a šátku. Proč měnit své růžové zvyky?“ ptá se Myslivcová. „Mluvím za všechny ženy, co jsou rády vyfintěný, co nechtějí tyhle změny,“ rapuje dál.

„My jsme tu narozený, tak ať samy určujeme, co je v naší zemi,“ podotkla. Nechce se bát o své děti či chce jíst maso. „Je lepší koupit mercedes jen jedný ženě,“ poukazuje také na mnohoženství.

„Velmi si vážím podpory, které se mi dostává, a protože mne řada příznivců vyzvala, abych vstoupila do politiky, ráda jsem přijala nabídku válečného veterána, který v boji s islamisty přišel o nohu a vede parlamentní stranu. Je potřeba chránit naši zemi a zajistit pro nás všechny růžovou budoucnost, protože jinak je jen otázka času, kdy dojde k útoku i na nás,“ doplnila Myslivcová, která protestsong včetně videoklipu na téma islamizace natočila za rekordně krátkou dobu.

V minulých dnech zveřejnila své protiimigrantské video s názvem Evropo, dýchej také herečka a zpěvačka Olivie Žižková. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…