Rozzuřený Topolánek o svatební noci prohnal fotografy před domem

05.06.2010 10:32

Bývalý lídr ODS Mirek Topolánek je po odchodu z politiky možná ještě zuřivější než kdy dříve. O svatební noci prohnal na ulici pár bulvárních fotografů.

Rozzuřený Topolánek o svatební noci prohnal fotografy před domem

Jako vrcholný politický představitel jen nadával a kopal fotografům do aut. Teď stále nadává, ale navíc přešel ke kopání přímo do fotografů.

Bývalý šéf ODS se ve čtvrtek v luxusním hotelu Aria oženil se svou přítelkyní Lucií Talmanovou. Oba podle serveru blesk.cz po obřadu zářili štěstím a svatební noc se rozhodli strávit jen v rodinném kruhu s tříletým synem Nicolasem. (více ZDE)

V deset večer vyrazil Topolánek nakoupit, když ale před domem uviděl novináře, rozzuřil se. Blesk.cz naznačuje, že mu mohli připomenout jeho kontroverzní výroky o běžných Češích a židech při focení pro gaymagazín LUI, které ho stály místo v čele ODS.

Více: Celý přepis rozhovoru Mirka Topolánka s novináři magazínu Lui


"Já jsem šel jen pro mléko, vy kreténi," křičel prý Topolánek a honil fotografy po ulici. Jednoho z nich dostihl a nakopl. Druhý se před ním zamkl v autě, a tak bývalý politik využil svého už naučeného scénáře. Kopal, bušil do auta a nadával.

Jen za devět hodin už byl ovšem zpátky jako spořádaný otec od rodiny a s malým Nicolasem na koloběžce vyrazili na procházku.

Topolánkovy útoky na novináře nejsou žádnou novinkou. Naposledy v dubnu, když odcházel z vedení strany, křičel na fotografa, aby mu ukázal obličej, a on si ho také mohl vyfotit. Přibližně ve stejnou dobu se svým přítelem a lobbistou Markem Dalíkem vyrazili na dovolenou a cestou najížděli na auto fotografů Aha!.

Topolánek ale neútočil jen ve vypjatém období svého odchodu ze strany. Před dvěma lety například napadl fotografa, který se pokoušel vyfotit jeho syna v kočárku.

Čtěte:


Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…