S extremistou bych nikdy nespolupracoval, odpovídá Dolejš čtenářce

28.10.2012 11:56

Asistent poslance Jiřího Dolejše Jaromír Petelík (oba KSČM) měl v sobotu na sociální síti Facebook uveřejnit výrok o tom, že "pravičáky je třeba pověsit." Petelík rezolutně prohlašuje, že nic takového sám nenapsal a zdá se, že Dolejš mu věří, protože Petelíka považuje za inteligentního muže. V odpovědi jedné ze čtenářek serveru ParlamentníListy.cz také zdůrazňuje, že se skutečným radikálem by nikdy nespolupracoval.

S extremistou bych nikdy nespolupracoval, odpovídá Dolejš čtenářce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Dolejš

Čtenářka serveru ParlamentníListy.cz vystupující pod přezdívkou Bela chtěla od poslance Jiřího Dolejše slyšet, jak se dívá na údajné výroky svého asistenta Jaromíra Petelíka, které se včera objevily v médiích. Zároveň komunistům doporučila podobné radikály zbavit všech pozic ve straně, protože poškozují obraz dobré práce komunistů. Navíc nahrávají odpůrcům KSČM. Přinášíme poslancovu odpověď.

Může to být bouda

"Ujišťuji vás že s člověkem takto extremistických názorů bych nechtěl mít osobně nic společného. ... Pokud však Mgr. Petelík tvrdí, že s tím nemá nic společného (je to poměrně vzdělaný člověk a nijak extremisticky se neprojevoval), má za sebou určitou kariéru, jistě chápete že trvám na tom, aby se věci vyšetřily.  Zda bude třeba dát ho do karantény, než se věc vyšetří a vysvětlí a nebo zda se hned ukáže, že je to jen něčí bouda na nás, by se mělo ukázat co nejdříve." píše poslanec.

Vodítkem k vyřešení této mediální kauzy může podle Dolejše být diskuse, která se pod oním příspěvkem na sociální síti rozvinula, takže je dobré se podívat, kdo a s jakými příspěvky do diskuse přispíval.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: mp

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…